Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dilara Koçak’ın Hazırladığı Maden Suyu Tarifleri!

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak’ın Uludağ Doğal Maden Suyu ile hazırladığı birbirinden lezzetli ve faydalı içecek tariflerini...

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak’ın Uludağ Doğal Maden Suyu ile hazırladığı birbirinden lezzetli ve faydalı içecek tariflerinin yer aldığı kartlar, Uludağ Doğal Maden Suyu 6’lı paketlerinde ve Uludağ İçecek Facebook sayfasında tüketicilerle buluşuyor. Aralık ayında raflardaki ve Facebook sayfasındaki yerini alacak tarif kartları, yıl boyunca tüketicilerin dengeli ve sağlıklı beslenmesine katkı sağlayacak sağlıklı içecek önerilerinden oluşuyor.
Uludağ Doğal Maden Suyu’nun zengin mineral yapısı ve birbirinden sağlıklı sebze-meyvelerle hazırlanan tarifler, kış soğuklarında, yaz sıcaklarında ve bahar geçişlerinde metabolizma için faydaları ile beraber anlatılıyor ve yıl boyu tüketicilere rehber oluyor.

Uludağ Doğal Maden Suyu, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak ile gerçekleştirdiği projeyle tüketicilere yılın her mevsiminde değerlendirebilecekleri lezzetli ve faydalı içecek tarifleri sunuyor. Uludağ Doğal Maden Suyu’nun zengin mineral içeriği ve mevsimlik sebze-meyvelerle hazırlanabilecek birbirinden faydalı tarifler, Dilara Koçak’ın uzman tüyoları ile Aralık ayında tüketicilerle buluşuyor. Uludağ Doğal Maden Suyu’nun 6’lı paketlerinde yer alacak tarif kartlarının içeriğine Uludağ İçecek Facebook sayfasından da ulaşılabilecek. Her mevsime uygun hazırlanabilecek farklı, pratik ve yararlı tarifler, tüm yıl tüketicilerin sağlıklı yaşam ajandalarına destek oluyor.

Zengin Mineralli Uludağ Doğal Maden Suyu ile her mevsime özel eşsiz lezzetler...
Uludağ Doğal Maden Suyu ile hazırlanan tarifler, maden suyunun içeriğinde yer alan zengin minerallerin pancar, ıspanak, hurma, domates, zencefil, elma, balkabağı, portakal ve nar gibi sebze-meyvelerle birleşmesiyle, kış aylarında düşen vücut direnci, artan soğuk algınlığı vakaları ve artan enerji ihtiyacına destek veriyor. Tarifler, yaz aylarında ise sıvı kaybından dolayı meydana gelen halsizlik ve bitkinliğe çare olabilecek ve tüketiciyi ferahlatacak kavun, üzüm, salatalık, farklı yeşillikler, çilek ve ananas gibi içeriklerle renkli bir menü öneriyor. Mevsim geçiş dönemlerinde de baş gösteren sağlık problemlerine faydalı olabilecek bu tarifler, detoks ve sağlıklı yaşam tutkunlarına da geniş bir yelpaze sunuyor.

Uludağ Doğal Maden Suyu ile sağlık menümüzde neler var?
Dilara Koçak’ın Uludağ Doğal Maden Suyu ile hazırladığı ve her birinde başka bir sebze veya meyvenin baş taçı olduğu tariflar renkli isimleriyle de dikkat çekiyor. Kavun Ferahlığı, Üzüm Güzeli, Serin Yeşil, Yoğurtlu Dereotlu, Zencefil Aşkı, Çilek Rüyası, Büyülü Kırmızı, Ananas Lezzeti, Ballı Hurma, Yeşil Kokteyl, Sebze Şöleni, Pancar Mucizesi, Balkabağı Sürprizi, Meyve Çoşkusu ve Nar Festivali tarifleri ile Uludağ Doğal Maden Suyu tüketicilere dört mevsim lezzetli ve faydalı tarifler sunuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok