Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Electrolux Profesyonel mutfağına yıldız yağmuru

Electrolux Profesyonel mutfağı “Ünlüler Mutfakta” etkinliği kapsamında Kiralık Aşk dizisinin muhteşem ikilisi Nergis Kumbasar ve Onur Büyükt...


Electrolux Profesyonel mutfağı “Ünlüler Mutfakta” etkinliği kapsamında Kiralık Aşk dizisinin muhteşem ikilisi Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu’yu ağırladı.


Electrolux Profesyonel mutfağına “Ünlüler Mutfakta” etkinliği kapsamında bu kez Kiralık Aşk dizisinin muhteşem ikilisi Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu konuk oldu.

Kiralık Aşk dizisiyle yakından tanınan ve her sahnesiyle izleyicileri güldüren Koray rolünü oynayan Onur Büyüktopçu ve dizide eğlenceli Neriman karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Nergis Kumbasar, Electrolux Profesyonel’in mutfağında birbirinden güzel yemekler hazırladılar.

Electrolux Profesyonel’in kurumsal şefi eşliğinde profesyonel bir mutfakta yemek yapmanın tadını çıkaran ikili, hazırladıkları lezzetli yemekleri ekiple birlikte tadarak keyifli bir vakit geçirdiler.

Electrolux Profesyonel’in Ünlüler Mutfağı daha önce de Cahit Berkay, Demir Demirkan, İskender Paydaş, Aslıhan Güner Kılıç, Doğukan Manço gibi isimleri ağırladı.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe