Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gözünü Kafkaslar ve Ege lezzetlerine dikti

İlhamını farklı coğrafyaların tatlarından alan ve tek bir çatı altında misafirlerine sunan Göçmen Börekçisi, gözünü Kafkaslar ve Ege lezzetl...

İlhamını farklı coğrafyaların tatlarından alan ve tek bir çatı altında misafirlerine sunan Göçmen Börekçisi, gözünü Kafkaslar ve Ege lezzetlerine dikti.

Sadece sabah değil günü her saatinde misafirlerini lezzetleri ile ağırlayan Göçmen Börekçisi, 2016’ya misyonuna layık iki yeni ürünle giriyor. Ürün gamına Ege Çöreği ve Kafkas Çöreği’ni ekleyen marka, aromalar ve baharatlarla lezzetlendirilmiş yeni tatlarını sofraların baş tacı ediyor.
İçeriğindeki zerdeçal, yeni bahar, mahlep, zencefil ve tarçınla baharatseverlerin damaklarını tatlandıran Kafkas Çöreği, aynı zamanda sindirime de yardımcı oluyor. Göçmen Börekçisi’nin yeni Ege Çöreği ise ilhamını Ege’nin hayat veren güneşinden alıyor. Ege güneşiyle yaşam bulan özenle seçilmiş bitkiler, yepyeni bir formülle Göçmen Börekçisi tarafından sağlıkla sofralara taşınıyor.

Farklı kültürlerin börek geleneklerini tek bir çatı altında toplayan Göçmen Börekçisi, yoğun ilgi gören lezzetlerini daha fazla noktada misafirlerine ulaştırmak için kolları sıvadı. Yeni şubeleri ile marka, 2015 yıl sonu hedefi olan 10 yeni şubeyi dahi aştı.

Geleneksel yöntemlerle ve en iyi malzemelerle ürettiği çeşit çeşit böreklerini geniş kitlelere sunmak amacıyla, yakın bir süre önce Kocaeli’de “Türkiye’nin en büyük börek üretim tesislerinden birini” kuran Göçmen Börekçisi, taleplere büyüyor. İstanbul Tuzla'da ve Kocaeli Vezirçiftliği’nde iki yeni noktaya daha kavuşan firma, dördü Kocaeli, biri İstanbul’da beş yeni şubeyi de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Açılışı eli kulağındaki şubelerle 56 noktada hizmet vermeye başlayacak olan Göçmen Börekçisi, böylece 2015 hedefinin üzerine çıkarak, başarısını taçlandırıyor. Günde 3 buçuk tonluk börek üretimi ile franchise hedeflerini yükselten Göçmen Börekçisi, 2016 yılının yatırım açısından en gözde markalarından olmaya da ağırlığını koyuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe