Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gülen İnek Peynirleri ile Yeni Yılın İlk Kahvaltısı

Her yeni yıla başlarken, yeni kararlar alırız. Sağlıklı yaşam için güne güzel bir kahvaltı ile başlamak da bu kararlardan biri olabilir. Gül...

Her yeni yıla başlarken, yeni kararlar alırız. Sağlıklı yaşam için güne güzel bir kahvaltı ile başlamak da bu kararlardan biri olabilir. Gülen İnek (La Vache Qui Rit) bu sene başında hem yetişkinleri hem çocukları; lezzetli, eğlenceli, pratik ve besleyici bir kahvaltıya davet ediyor.
Hijyenik paketleri, tadı, kıvamı ve sunduğu eğlenceli dünya ile özellikle çocuklara kahvaltıyı sevdiren Gülen İnek, herkesi sağlıklı beslenme için sağlıklı bir kahvaltıya davet ediyor. Günün en önemli öğünü olan kahvaltıda sunduğu pratiklik, lezzet ve ağızda eriyen yumuşacık kıvam gibi özellikleriyle sofralarda yerini alıyor.

Kalsiyum, vitamin ve mineral içeren Gülen İnek Peynirleri’nin eşsiz lezzeti ve kolayca sürülebilen kıvamı sayesinde çocuklar ve anneler kahvaltı sofrasından mutlu bir şekilde ayrılıyor. Üçgen peynir şeklindeki sunumu, pratik paketlenme şekli çocukların kullanma ve uygulama becerilerinin gelişimini destekliyor. Çocuklar için bu üçgen ambalajı açabilme ve sonrasında ekmeğine sürebilme gibi küçük zorluklara meydan okumak ve bunların üstesinden gelmek Gülen İnek ile eğlenceli bir aktiviteye dönüşüyor. Gülen İnek, kahvaltıyı çocuklara sevdirme ve kahvaltının bir alışkanlık haline gelmesinde annelerin en büyük yardımcısı.


Peynir, kalsiyum açısından zenginliği başta olmak üzere çocukların büyümesinde ve kemik gelişiminde gerekli bir besin. Gülen İnek ayrıca tatlı yiyeceklere güzel bir alternatif oluşturarak öğünlerin dengesine katkıda bulunuyor. Yetişkinlere kahvaltının yanı sıra gün içinde sağlıklı, lezzetli ve pratik bir atıştırmalık alternatifi olarak da sunuluyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok