Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kış sezonuna göre hazırlanmış leziz yeni tatlı menü

Kitchenette kış sezonunu mevsimine göre hazırlanmış leziz yeni tatlı menüsü ile karşılıyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün ...

Kitchenette kış sezonunu mevsimine göre hazırlanmış leziz yeni tatlı menüsü ile karşılıyor.

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette, tazeliğin ön planda tutulduğu yeni tatlı menüsünde de, mevsim meyveleri ile tatlandırılmış tart, kek, dondurma ve waffle’lardan farklı ülke tatlarına kadar kadar zengin alternatifler sunuyor.

Her zaman taze içeriklerle hazırlanan lezzetli yemekler sunan Kitchenette’in tatlı menüsü de misafir beklentileri ve mevsimsel ürünler göz önüne alınarak yenilendi. Kitchenette, yenilenen tatlı menüsü ile kış aylarının en sıcak mekanlarından biri olacak.

Kitchenette’in yenilenen tatlı efsaneleri arasında, mevsim meyveleri ile hazırlanan Belçika Waffle, esmer şeker ve tereyağı sos ile servis edilen Limonlu Tart, Armut ve Bademli Tart, Kırmızı Erik ve Beyaz Çikolatalı Puding , Zencefilli Kek, Trileçe, Fırın Sütlaç ve Vanilyalı Cheescake bulunuyor.

Dışı ince harmanlanmış fıstık ve çikolata ile kaplı, fındık kreması, çikolata sos ile hazırlanan bir kek olan Gianduja, tarçın ve anasonlu mevsim meyveleri, portakal sosu veya portakal jölesi ile yapılan Madelaine ve bir Güney Afrika ıslak keki olan tarçınlı, beyaz çikolata parçacıklı, elmalı Malva ise değişik tat arayanların gözdesi olacak. Üzeri dolgulu çikolata parçalı krokan ve sosdan oluşan Siyah Çikolata & Kahveli Dome ile Limon ve Haşhaş Tohumlu Kek’de menünün en iddialı tatlılar arasında yer alıyor.

Beyaz çikolata kremalı Kitchenette Cookie ise büyüklerin olduğu kadar çocukların da gönlünü kazanıyor.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok