Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kışın 3 dakikada içinizi ısıtacak lezzet

3 dakikada pişen NUDO kıvırcık erişte ile dilediğiniz malzemeyi harmanlayın, kışın içinizi ısıtacak tarifler yapın En doğal haliyle her dama...


3 dakikada pişen NUDO kıvırcık erişte ile dilediğiniz malzemeyi harmanlayın, kışın içinizi ısıtacak tarifler yapın
En doğal haliyle her damak zevkine hitap eden Nudo Sofra, pratik ve hızlı hazırlanmasıyla kış sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Nudo Sofra, misafirleri için pratik yemek yapmak isteyenlere en lezzetli alternatifi sunuyor. Kaynar su konulmuş tencerede 3 dakikada pişen Nudo Sofra, hızlı, pratik ve aynı zamanda doyurucu bir lezzet sunuyor. Nudo Sofra’nın içinde sos ya da ek bir malzeme bulunmuyor. Damak zevkinize hitap eden en güzel ve lezzetli kıvırcık erişteyi pişirmek sizin elinizde. Nudo’nuzu sebze, tavuk, et ya da deniz ürünleriyle harmanlayabilir, içine istediğiniz sosu katabilirsiniz.

Anadolu mutfağının vazgeçilmezi erişteye yeni bir yorum getiren, Türk damat zevkine uygun Nudo’nun içinde sadece un, tuz ve su bulunuyor. Hiçbir çeşidinde yapay herhangi bir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu ve yapay aroma bulunmayan Nudo’ya MSG eklenmemiştir.

Avrupa Vejetaryenler Birliği’nin de onayından geçiyor
Nudo, vejeteryanların da güvenle tüketebileceği bir konsepte sahip. Bardak, poşet ve sofra çeşitleriyle sunulan Nudo ürünlerinin tamamında Avrupa düzeyinde uluslararası tek örgüt olan Avrupa Vejetaryenler Birliği’nin (European Vegetarian Union) “V-Label” sertifikası bulunuyor. V-Label sertifikası, sadece uluslararası akreditasyonu olan, yerel gıda kontrol laboratuvarlarının yılda iki kez habersiz denetimi ve ürün analizini kabul eden firmalara veriliyor. Nudo, bu denetimleri kabul ederek ürünlerinin içeriğine gösterdiği titizliği uluslararası bir gıda sertifikasıyla taçlandırmış oluyor.

Tüm ürünlerde Helal Gıda Sertifikası bulunuyor
Nudo’nun piyasaya sürdüğü tüm ürünlerde GİMDES’ten alınan Helal Sertifikası bulunuyor. Ürünler, soslarından paketlemesine kadar GİMDES’in ciddi kontrollerinden geçerek tüketiciyle sağlıklı ve hijyenik bir şekilde buluşuyor. Dünyanın ilk ve tek doğal noodle’ını üreten Erişler Gıda, ailelerin, gençlerin, yaşlıların, kısaca 7’den 70’e herkesin güvenle tüketebileceği Nudo’yu Türk halkıyla buluşturmanın gururunu yaşıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe