Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda Ferahlık Etkisi

Beyaz renk, özellikle stresi azaltan ve ferahlık etkisi yaratan özellikleri ile mutfaklarda tercih ediliyor. Aynı şekilde küçük mutfaklarda ...

Beyaz renk, özellikle stresi azaltan ve ferahlık etkisi yaratan özellikleri ile mutfaklarda tercih ediliyor. Aynı şekilde küçük mutfaklarda geniş alan hissi yarattığı için de sıklıkla kullanılan beyaz, ankastre cihazlara da zarif bir görünüm katıyor. 

Hayatın değişen trendlerini mutfaklarına taşımak isteyenlere konforlu, estetik ve ergonomik çözümler sunan PERA, beyaz ankastre serisi ile şimdi hanımları yalın ve şık tasarımlarla tanıştırıyor.

Birbirlerine tam olarak uyum sağlayan PERA beyaz ankastreler; fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan setlerle mutfaklara minimal tasarımın en güzel örneklerini taşıyor.

PERA fırınlar hem estetik hem teknolojik…
Beyazın soylu güzelliği, kendini en çok PERA fırınlarda gösteriyor. 6 fonksiyonlu PERA 420640 PFMM MFM CPW 6 beyaz ankastre fırın, pop-up düğmesi ile dikkat çekerken sahip olduğu 2 tepsi ve 1 tel ızgara ile farklı lezzetleri hazırlayabilmenize imkan tanıyor. Aynı şekilde 6 fonksiyon özelliğine sahip olan PERA 420596 PFMM MFD TW 6 beyaz ankastre fırın ise 1 tepsi, 1 derin tepsi, 1 trivet ızgara ve 1 tel ızgara seçeneği sunuyor.

PERA ocaklarda konfor ve güvenlik bir arada…
PERA 420406 POFC EGD B 64 beyaz ankastre ocak, gazlı özelliğe sahip 4 gözü ve tasarım estetiği sağlayan döküm ızgarası ile fark yaratıyor. Gaz emniyet ventili ise kullanırken içinizin rahat olmasını sağlıyor. Ayrıca tasarımıyla günümüzde bir yaşam alanına dönüşen mutfaklara zarif bir şıklık katıyor. Estetik emaye ızgarasıyla öne çıkan PERA 420523 POFC TGE B 64 beyaz ankastre ocak ise aynı şekilde 4 işlevsel gözü ve gaz emniyet ventili sayesinde kullanım rahatlığı ve güvenlik sağlıyor.

PERA davlumbazlar mutfakların havasını değiştiriyor…
PERA’nın beyaz ocak ve fırınlarını tamamlayan 420898 LINERO W 60 beyaz davlumbaz, 1000m3/h hava emiş gücü ve 3 kademeli hız ayarı ile yemek sırasında oluşan istenmeyen kokuların eve dağılmasını engelliyor. PERA 420974 PLSC CYD W 60 beyaz davlumbaz da 650m3/h hava emiş gücü ve yine 3 kademeli hız ayarı sayesinde mutfağı her zaman temiz ve taze bir hava ile dolduruyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok