Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda fuzyon devrimi

Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip...


Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip düdüklü tencere tasarladı. 

Emsan’ın Uluslararası Tasarım Ödülü alan yeni ürünü “Füzyon Düdüklü Tencere”, istenildiği zaman açılabilen cam kapağı, güvenli emniyet valfi, buhar sepeti ile düdüklü tencerenin sağlıklı ve hızlı pişirme özeliğini, normal tencerelerin kullanım kolaylığı ile buluşturuyor.

Emsan zamanı kısıtlı olup, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenler için özel olarak “Füzyon Düdüklü Tencere”yi geliştirdi. Paslanmaz çelikten oluşan ana gövdesi, şık tasarım cam kapağı, tek elle açılabilme kolaylığı ve buhar sepeti sayesinde çok az suyla sebze pişirebilme özelliğiyle “Füzyon Düdüklü Tencere” mutfaklarda devrim yaratacak.

Altta yemek pişerken üstte sebze haşlayın
Yeni nesil tencere Füzyon’un cam kapağı sayesinde yemeği pişerken görebiliyor, tadına bakıp malzeme ekleyebiliyorsunuz. Tüm ocak tiplerinde kolaylıkla kullanılabilen Füzyon Düdüklü Tencere, buhar sepeti sayesinde balık ve sebzeleri tamamen buharda pişirmenizi sağlıyor. Tencerenin iki katlı pişirme özelliği ile alt katta yemekleriniz pişerken üst katta da haşlama yaparak zamandan kazanabiliyorsunuz. Çok az su kullanarak buharla pişirme yapan Emsan Füzyon Tencere ile yiyeceklerin vitamin ve lezzeti de korunuyor.

Kolayca temizleniyor güvenle kullanılıyor
Füzyon Düdüklü Tencere, buhar çıkışını dengeleyen valfi ile diğer düdüklü tencerelerin aksine daha az su buharı üretiyor. Füzyon Düdüklü Tencere’nin bu özelliği sayesinde yemek kokusunun yayılması önleniyor ve mutfak daha az kirleniyor. Güvenli emniyet valfi sayesinde de oluşabilecek mutfak kazalarının önüne geçiliyor. Emsan Füzyon Düdüklü Tencere, normal düdüklü tencereden daha hafif olduğu için hem bulaşık makinasında hem de elde daha rahat ve güvenle yıkanabiliyor. Her parçası kolaylıkla temizlenen Füzyon Düdüklü Tencere, zamanı değerli olanlar için vazgeçilmezi olmaya aday.

Kırmızı, siyah, turkuaz, turuncu ve yeşil renkleriyle farklı alternatifler sunan ventil kapağı ve contasıyla 6 litrelik Emsan Füzyon Tencere mutfakların havasını değiştirecek.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok