Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta Köşeleri Değerlendirme Vakti

Çoğu insan için mutfakta çalışma alanı olarak kullanılan her santimetre büyük önem taşıyor. Bu yüzden günümüzde mutfakları daha verimli kull...

Çoğu insan için mutfakta çalışma alanı olarak kullanılan her santimetre büyük önem taşıyor. Bu yüzden günümüzde mutfakları daha verimli kullanmayı sağlayan tasarımlar öne çıkıyor. 

BLANCO, şimdi mutfak tezgahlarının köşesini değerlendirerek çok daha kullanışlı alanlar yaratan yeni eviye tasarımları ile ustalığını bir kez daha öne çıkartıyor.

SilgranitTM PuraDurTM II teknolojisi ile üretilen yeni BLANCO TIPO 9E, BLANCO METRA 9E ve BLANCO ZIA 9E modelleri; solmaya, lekelere, ısıya ve çizilmeye karşı dayanıklılığının yanı sıra uzun ömürlü yapısı ile de öne çıkıyor.

BLANCO, mutfakta köşelere değer katan 3 yeni tasarım sunuyor. BLANCO TIPO 9E, BLANCO METRA 9E ve BLANCO ZIA 9E modelleri, mutfak tezgahlarında daima ihmal edilen köşe bölgeleri değerlendirerek daha fazla çalışma alanı yaratıyor.

Yeni modeller, modern tasarımları, geniş hazneleri ve zekice tasarlanan detayları sayesinde mutfakta maksimum rahatlık ve fonksiyonellik sağlıyor.

Kesme tahtası ve paslanmaz çelik elek gibi pratik aksesuarları, meyve ve sebzeleri kolayca yıkayabilmeniz için düşünülen ekstra bölümleri ise ürünleri diğerleri arasında öne çıkartıyor.

BLANCO’nun, SilgranitTM PuraDurTM II malzemesini kullanarak ürettiği modeller, sudaki kirecin yol açtığı lekelere ve sert cisimlerin neden olduğu çizilmelere karşı direnç gösteriyor.

Ayrıca 280 santigrat dereceye kadar olan sıcaklıklardan da etkilenmiyor.

Bileşimlerindeki kaliteli akrilik, ürünlerin formunu ve güzelliğini yıllarca korumasını sağlıyor. Su tutmayan yapısı ile kolay temizlenen SilgranitTM PuraDurTM II sayesinde her 3 tasarım da kir, leke ve kireçten bir çırpıda arınarak yeniden temiz ve ipeksi bir dokunuşa sahip oluyor.

BLANCO köşe eviyelerin alumetalic, beyaz, jasmin, champagne, sand, cognac, kahve, ipek gri, antrasit gibi natürel ve sıcak renklerden oluşan renk alternatifleri dikkat çekiyor. Havasıyla fark yaratan ürünler, aynı zamanda tüm mutfaklara da zarafetle uyum sağlıyor. BLANCO markası ve ürünleri, ÖZTİRYAKİLER GRUP güvencesi ile Türk mutfaklarında yerini alıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok