Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı yaşam için alternatif lezzet arayanlara

Dünyanın en sevilen tahıl içecek grubuna sahip, Avrupa’nın ilk ve en büyük organik vegan tahıl içecekleri üreticisi olan Isola Bio, Türk tü...

Dünyanın en sevilen tahıl içecek grubuna sahip, Avrupa’nın ilk ve en büyük organik vegan tahıl içecekleri üreticisi olan Isola Bio, Türk tüketicileriyle buluşuyor. 

Isola Bio; Soya, Badem, Light Pirinç, Kakaolu Kinoa ve Pirinç, Pirinç ve Badem, Pirinç ve Hindistan Cevizli çeşitleri ile glutensiz, laktozsuz, vegan ve şeker ilavesiz. Isola Bio organik tahıl içecekleri günün her öğününe sağlık katmak isteyen ve alternatif lezzet arayanları doğalın tadını keşfetmeye çağırıyor.

Isola Bio, İtalya’da kendisine ait 400 hektardan fazla alana ekim yaparak kendi soyalarını ve diğer tahıllarını yetiştiriyor. Müşterilerine her zaman en iyiyi sunma ve güven verme amacıyla kendi ürünlerini yetiştiren Isola Bio, doğadan aldığı ilhamla yapaylıktan uzak, zengin içerikleri, basit tarifleri ile sağlıklı içeceklerden vazgeçmeyen, yeni tatlara açık olan ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenlerin yeni gözdesi olacak.

Türkiye lansmanına Soya, Light Pirinç, Kakaolu Kinoa ve Pirinç, Pirinç ve Badem, Pirinç ve Hindistan Cevizli çeşitleri ile giriş yapan Isola Bio, doğallıktan yana olan herkesi sağlıkla buluşturmaya Türkiye’de de devam ediyor.

Isola Bio Soya ( organik, glutensiz, vegan, şeker ilavesiz), genetiği ile oynanmamış soya fasulyesinden üretilen, içeriğinde sadece organik soya fasulyesi, su, deniz tuzu bulunan ve %8 soya oranıyla Türkiye’nin hem en sağlıklı hem de en yüksek soya miktarına sahip sağlıklı tahıl içeceği.
Isola Bio Badem ( organik, glutensiz, vegan, şeker ilavesiz) doğal E vitamini kaynağı Badem hem içerdiği antioksidan hem de kalsiyumla oldukça sağlıklı ve lezzetli. Ara öğünlerinizin yeni favorisi olmaya aday Badem içeceğini kahvenize, smoothielerinize ve kahvaltılık gevreklerinizle de mutlaka denemelisiniz.

Isola Bio Light Pirinç (organik, glutensiz, vegan, şeker ilavesiz), en kaliteli pirinç olan İtalyan pirinçlerinden elde edilen kadifemsi kıvamı ve enfes tadı ile yeni sağlıklı tatları denemek isteyenler için oldukça özel bir içecek.

Isola Bio Kakaolu Kinoa ve Pirinç (organik, glutensiz, vegan ),tam bir protein deposu olan ve tüm temel amino asitleri içeren Kinoa, yine glutensiz bir lezzet olan Kakao ve Pirinç ile buluşuyor ve ortaya inanılmaz bir lezzet çıkıyor Özellikle çocukların beslenmesinde önemli bir yere sahip olacak İsola Bio Kakaolu Kinoa ve Pirinç, annelerin buzdolabından ihmal etmeyeceği çok lezzetli bir içecek.
Isola Bio Badem ve Pirinç (organik, glutensiz, vegan, şeker ilavesiz), tam bir magnezyum kaynağı olan sağlıklı ve alternatif bir lezzet. Bademin kokusu ve tadını doyasıya alabileceğiniz ve lezzetin doruklarında gezineceksiniz.

Isola Bio Hindistan Cevizi (organik, glutensiz, vegan, şeker ilavesiz) tropikal adaların egzotik tadı içeceği ile tazenlenmek ve günün geri kalanını enerji dolu geçirmek ister misiniz? Muhteşem tadının yanı sıra pratik kapağı ile yanınızdan hiç ayırmak isteyeceğiniz bu muhteşem lezzet ve tam bir sağlık deposu.

Oranca distribütörlüğü ile Türkiye pazarına giriş yapan Isola Bio; Soya, Light Pirinç, Kakaolu Kinoa ve Pirinç, Pirinç ve Badem ve Pirinç ve Hindistan Cevizli içecek çeşitlerini zincir marketlerde ve organik marketlerde bulabilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsanız, günün her saatinde size tazelik katacak Isola Bio ile doğanın sesine kulak vermeyi ve kendinize iyi bakmayı ihmal etmeyin.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe