Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarda Roma Zarafeti

Jumbo Roma Çatal Kaşık Bıçak seti, antik kültürden ve Akdeniz’in zengin bitki örtüsünden esinlenerek sofralarınızda hayat buluyor. Jumbo ile...

Jumbo Roma Çatal Kaşık Bıçak seti, antik kültürden ve Akdeniz’in zengin bitki örtüsünden esinlenerek sofralarınızda hayat buluyor.

Jumbo ile Defnenin Yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız? O halde her dem yeşil kalan defne ağacının zarif kıvrımlı çizgileriyle bütünleşen, antik Roma’nın sade ve klasik formlarıyla tasarlanan Jumbo Roma Çatal-Kaşık-Bıçak Seti sofralarınızı süslemeye hazır. Damla kesimli saplarıyla denge ve zarafeti bir arada sunan Jumbo Roma Çatal-Kaşık-Bıçak Seti, defne ağacının yüzyıllara meydan okuyan hayat yolculuğunu, ince bir işçilikle sofralarınıza getiriyor.

Tamamı 89 parçadan oluşan Jumbo Roma Çatal-Kaşık-Bıçak Seti, paslanmaz çelik materyali ile uzun yıllar sofralarınızın en şık ve zarif tamamlayıcısı olacak.

Ayrıca deri çantası ile satışa sunulan çatal-kaşık-bıçak seti, hem şık hem de kullanışlı bir hediye alternatifi de olabilir. Roma Çatal-Kaşık-Bıçak Seti tüm Jumbo mağazalarında sizleri bekliyor
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe