Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Soğuk Havalarda; “Gel, sıcak bir şeyler içelim…”

Mevsimlerden kış; havalar soğuk, belki de siz bu satırları okurken kar yağıyor dışarıda… İşte BKG, bu gri gökyüzünün altında otururken içini...


Mevsimlerden kış; havalar soğuk, belki de siz bu satırları okurken kar yağıyor dışarıda… İşte BKG, bu gri gökyüzünün altında otururken içinizi ısıtacak tasarımlar ve kültürümüzden lezzetlerle gününüzü aydınlatıyor. Siz de, müzelerimizden alınan ilhamla tasarlanan kupa, fincan ve bardaklarda birbirinden leziz Türk kahvesi ve çayları ile kışa keyifli bir “Merhaba!” diyebilirsiniz.

Sonbaharın serin rüzgarları yerini kış aylarının soğuk havalarına bırakırken güneşli günlere özlemimiz artıyor. BKG, yaşam alanlarımıza ve ofislerimize getirdiği rengarenk tasarımlar ve lezzetlerle kış aylarında motivasyonumuzu yükseltiyor; günümüze renk katıyor.

Kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için rengarenk bir kış mümkün…

Birbirinden sevimli tasarımları ile kış aylarını bir festivale çeviren BKG, “gel sıcak bir şeyler içelim” diyerek başlayan dost sohbetlerini, hem çay bardakları, termosları ve kupaları ile hem de geleneksel siyah çay ve mis gibi kokulu elma çayı ile ısıtıyor.

40 yıllık dostluğun ilk adımı…
2013 yılında UNESCO Somut Olmayan Kültürel Listesi’ne giren Türk Kahvesi’ni, özel tariflerine göre kavrulup öğüterek, klasik ve damla sakızlı çeşitleri ile müdavimlerinin beğenisine sunan BKG, geleneksel desenlere ek olarak modern ve eğlenceli illustrasyonların yer aldığı fincanları ile de keyifli anlar yaşatıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe