Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çocuklar Bu Sömestrada Tatlıya Doyacaklar

Sınavların birbirini kovaladığı yoğun bir okul dönemi geride kaldı. Şimdi çocuklar için dinlenme ve bol bol enerji toplama zamanı. Enerji de...

Sınavların birbirini kovaladığı yoğun bir okul dönemi geride kaldı. Şimdi çocuklar için dinlenme ve bol bol enerji toplama zamanı. Enerji deposu olan ve katkısız gıdalarla hazırlanan Bolulu Hasan Usta sütlü tatlıları ile bu sömestrda çocuklar tatlıya doyacaklar.

1982 yılından bu yana tatlı severlere sunduğu katkısız tatlıları ile sütlü tatlının ustası unvanını taşıyan Bolulu Hasan Usta, tüm dönem boyunca yorulan çocuklara enerji toplamaları için tatlının en doğal ve katkısız halini sunuyor. Bu sömestr tatlının ustası Bolulu Hasan Usta ile daha tatlı geçecek.

Taze sütün şeker ve öğütülmüş pirinçle harmanlandığı, dibinin ocak üzerinde ustalıkla kızartıldığı kazandibi, Kastamonu ve Edirne yöresinden gelen ve özel taş değirmenlerde öğütülerek elde edilen özel pirinç unuyla hazırlanan fırında sütlaç, Muğla’dan gelen özel acıbademle hazırlanan keşkül,

Sakız Adası’ndan gelen gerçek damla sakızını ve kendi çiftlikilerinde üretilen doğal sütü bir araya getiren Sakızlı Muhallebi, çikolata tadına doyacağınız Krem Şokola, profiterol ve çok daha fazlası tatlı severleri bekliyor.

Her ürününde en taze ve en sağlıklı malzemeleri tercih eden Bolulu Hasan Usta’nın mutfağının sırrı doğal ve katkısız gıdalar. Her damak tadına uygun sunmuş olduğu tatlı seçeneklerinin hiçbirinde aroma ve gıda boyası kullanılmıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe