Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Damla Doğal Kaynak Suyu, Şimdi de 1 litrelik BitkiŞişe™ İle Raflarda!

Hayatımıza hep bir damla fazlasını katmayı hedefleyen Damla Doğal Kaynak Suyu, BitkiŞişe™ portföyünü genişletiyor. Türkiye’nin bitki bazlı h...

Hayatımıza hep bir damla fazlasını katmayı hedefleyen Damla Doğal Kaynak Suyu, BitkiŞişe™ portföyünü genişletiyor. Türkiye’nin bitki bazlı hammaddeden yapılmış ilk içecek şişesi olma özelliğini taşıyan Damla BitkiŞişe™, 330 ml’den sonra şimdi 1 litrelik ambalajıyla da raflarda yerini alıyor.

Sapanca, Uludağ, Köyceğiz ve Elazığ’da bulunan, her biri Üstün Lezzet Ödüllü el değmemiş doğal su kaynaklarından şişelenen Damla Doğal Kaynak Suyu, %30’a yakını bitkilerden üretilen 330 ml. ve 1lt’lik BitkiŞişe™ (PlantBottle™) ambalajlarıyla gelecek için bir damla fazlasını yapmaya devam ediyor.

330ml. ve 1lt. ambalajlarıyla raflarda yer alan ve tüketicilerin yeşil kapaklarından ve etiket üzerindeki BitkiŞişe™ logosundan kolayca tanıyabileceği Damla BitkiŞişe™, kısıtlı doğal kaynaklara olan ihtiyacımızı ve böylece karbon ayak izini azaltıyor.

Sürdürülebilir ambalaj alanında öncü olmayı hedefleyen Coca-Cola Şirketi, ambalajlarının toplanıp, geri dönüştürülüp, yeniden kullanılmasını sağlamak amacıyla geri dönüşüm altyapısına ve geri dönüştürülebilir ambalajlara yatırım yapmaya devam ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok