Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Franke Mutfaklara Renk Katıyor

Mutfaklara seçkin dokunuş sloganı ile birlikte teknoloji, tasarım ve zerafeti Türkiye ile buluşturan Franke, Trendline Vintage Serisi ankas...


Mutfaklara seçkin dokunuş sloganı ile birlikte teknoloji, tasarım ve zerafeti Türkiye ile buluşturan Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Buzdolabı, ocak, fırın ve davlumbazlardan oluşan mükemmel uyum, krem ve bordo olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile mutfaklarda Vintage esintisi yaşatıyor. Aynı tasarım ve aynı renkte üretilmiş Franke Trendline Vintage serisi ürünler geçmişin tüm ayrıntılarını mutfaklarda görsel bütünlüğe çeviriyor.

60 cm genişliği ile küçük mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilen Trendline soğutucular A++ sınıfı enerji tüketimi ile A sınıfı ürünlerden % 40 daha fazla tasarruf sağlıyor. Aynı serinin tamamlayısıcı 90 cm Trendline Vintage davlumbazlar ise 140w motor gücü ve 530 m3 yüksek emiş gücü ile mutfaklarda yemek kokularının yok edilmesine yardımcı.


Soğutucu ve Davlumbazlar dışında mutfağınızı yine vintage şıklığı ile tamamlayan ocak ve fırınlar ise yine krem ve bordo renk alternatiflerine sahip. Izgara, buzçözme gibi 7 farklı pişirme programına sahip 60 cm Trendline Vintage serisi fırınların analog saatler ile tamamlanmış tasarımları da ayrıntıdan taviz vermiyor. Trendline Vintage fırınlar 59 litrelik iç hacmi sayesinde geniş kaplara da rahat pişirme imkanı sağlıyor.


75 cm genişliğe sahip 5 gözlü Trendline Vintage ocaklarda daha rahat tencere hareketi sağlanıyor. Ayrıca Döküm ızgaraları ile mutfakta profosyonel görünüm kazandıran ocaklardaki gaz emniyet ventili ateşin sönmesi durumunda otomatik olarak gazı kesilip ortam güvenliğini sağlarken, elektronik ateşleme özelliği ile de düğmeden kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

Franke ‘nin Türkiye’ye sunduğu yenilik ve dikkat çeken tasarımları ile Trendline Vintage Serisi, mutfağınızın vazgeçilmezi.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe