Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İşin Mutfağında Olmayı Sevenler İçin

Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak...


Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak en geniş Leisure Ankastre Serisi mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

Leisure Patricia Urquiola Serisi, mutfaklarda en son teknolojiyi farklı bir tasarımla bir araya getiriyor. Tüm dünyada yarattığı trendler ve tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola’nın tasarladığı ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ve buzdolabından oluşan bu çok özel tasarım serisi yeni modelleri ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İtalya’nın Milano kentindeki stüdyosunda son yılların en çarpıcı tasarımlarına hayat veren Urquiola, alışılmamış bir ferahlığa sahip stilini minimalizm ile kombine ettiği çalışmalarında doğadan ilham alıyor. Kendisini belli bir tarza sabitlemeyen tasarımcı, genellikle stil, şekil ve alıntıları karıştırarak, onları yeniden yorumlayarak ve onlara hayat vererek duygulara hitap ediyor. En son teknolojiye stil katarak mutfakları özel ve prestijli bir yaşam alanı haline getiriyor.

LEISURE PATRICIA URQUIOLA SERİSİ- ÜRÜN BİLGİLERİ
Leisure Patricia Urquiola Serisi ocaklar, davlumbazlar, ankastre fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabından oluşuyor.

Ocak
Leisure Patricia Urquiola Serisi ocaklarda üstün teknoloji ile iç ve dış alevleri ayrı ayrı kontrol edilebilen, özel tasarım hassas yanıcılar bulunuyor. Bu sayede çikolata eritmekten yüksek güçte woklu pişirme yapmaya kadar geniş bir alternatif sunuluyor. İndüksiyonlu ocak ile tasarımı, extra güvenlik özellikleri, enerji ve zamandan tasarrufu ve kolay temizlenebilmesi ile ön plana çıkmaktadır. Yeni seride: 60 cm, 75 cm ve 90 cm genişliğinde paslanmaz çelik ve cam bek tablalı tasarıma sahip ocaklar ile birlikte 30 cm genişliğinde ince döküm yüzeye sahip toplam 13 model bulunuyor.
Davlumbaz
60 cm ve 90 cm genişliğinde 2 modeli bulunan özgün tasarımlı davlumbazlar ile yüksek emiş gücü yanında A enerji sınıfı ile tasarruf sağlanıyor. Kolay kullanım sunan dokunmatik sensörlü kullanıcı ara yüzü sayesinde 4 farklı kademe ayarı yapılabiliyor. Leisure Patricia Urquiola Serisi davlumbazlar, ürün ile uyumlu antrasit renkli, bulaşık makinesinde yıkanabilen kaset filtrelerin yanı sıra, yine tasarımla uyumlu, kullanıcıya ek kullanım alanı sağlayan bir rafa sahip. Ayrıca eğimli ve T tipi alternatif modelleri mevcut.
Ankastre Fırın
Leisure Patricia Urquiola Serisi’nde yer alan ve özel tasarımıyla dikkat çeken ankastre fırın, kontrol panelinin kapağa entegrasyonu sayesinde, tasarımın uygulandığı desenli düz cam bir yüzeye sahip. Tutamak, kapağın çevresinde gizlenmiş durumda. Geniş iç hacme sahip (82 litre) bu fırında, çok renkli TFT LCD dokunmatik ekran üzerinden görsellerle takip edilebilen, profesyonel şefler tarafından hazırlanmış 79 adet otomatik pişirme menüsü ve tarifi bulunuyor. 5 seviyede aynı anda pişirme yapılabilen bu fırının iç kapağı, özel nano kaplama sayesinde, pişirme yaptıktan sonra da çok kolay temizlenebiliyor. Surf pişirme özelliği sayesinde aynı anda 3 yemeği eşit pişirme imkanı bulunuyor.
Bulaşık Makinesi
Leisure Patricia Urquiola Serisi tezgah altı ankastre bulaşık makinesi, otomatik bardak koruma sistemi sayesinde bardakların ömrünü 20 kattan fazla uzatıyor. Ayrıca kendini temizleyen filtre sistemi ile filtre temizleme işleminin 3 ayda bir yapılması yeterli oluyor ve %80 daha az kir birikmesi sağlıyor. IonFresh özelliği ile herhangi bir kimyasal veya gaz kullanmadan bekleyen kirli bulaşıkların oluşturduğu kokuyu gideriyor. Dokunmatik tuş kontrolü, LCD ekran ve yarım yük fonksiyonu bulunan bulaşık makinesi 13 kişilik yükleme kapasitesine sahip.
Full – No Frost Ankastre Buzdolabı
Leisure Patricia Urquiola Serisi full ankastre kombi buzdolabı son teknoloji NeoFrost özelliği ile soğutucu ve dondurucu bölmelerdeki bağımsız fan kontrolü sayesinde iki bölme arasında koku karışmasını engelliyor ve hassas sıcaklık dağılımı ile yiyeceklerin daha uzun süre saklanmasına olanak sağlıyor. Patentli menteşe tasarımı ile hızlı ve kolay kurulum sağlarken elektronik kontrol paneli sayesinde her bölmenin sıcaklığının ayrı ayrı ayarlanabiliyor.
Full – No Frost Solo Buzdolapları
Buzdolabı serisi özel tasarım cam kapılı kombi ve daha geniş iç hacim ihtiyaçları için tasarlanan siyah ve inoks görünümlü gardrop tipi buzdolabı alternatifleri ile ön plana çıkıyor. FullFresh+ sebzelik ile 30 güne kadar tazelik sağlarken son teknoloji NeoFrost özelliği ile soğutucu ve dondurucu bölmelerdeki bağımsız fan kontrolü sayesinde iki bölme arasında koku karışmasını engelliyor ve hassas sıcaklık dağılımı ile yiyeceklerin daha uzun süre saklanmasına olanak sağlıyor. Elektronik kontrol paneli sayesinde her bölmenin sıcaklığının ayrı ayrı ayarlanabilmesine imkan sağlıyor
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe