Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kızartma Ustası “Altın Kevgir” Yarışması

Yudum Kızartma Ustası’nın düzenlediği “Altın Kevgir Kızartma Maratonu” Yarışması’nda, yüzlerce kızartma ustası hünerlerini göstererek büyük ...

Yudum Kızartma Ustası’nın düzenlediği “Altın Kevgir Kızartma Maratonu” Yarışması’nda, yüzlerce kızartma ustası hünerlerini göstererek büyük ödül için kıyasıya yarıştı.

Jüri üyeliğini dünyaca ünlü şef Murat Bozok, Derya Baykal ve ödüllü İtalyan şef Claudio Chinali‘nin üstlendiği yarışmada büyük ödül altın kevgirin sahibi yarışmaya Karaman’dan katılan Nurgül Adıgüzel oldu!

Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi Yudum Gıda’nın kızartmalar için özel olarak ürettiği yeni ürünü Yudum Kızartma Ustası, düzenlediği “Altın Kevgir Kızartma Maratonu” Yarışması ile kızartmanın ustalarını bir araya getirdi.

Dünyaca ünlü şef Murat Bozok, Derya Baykal ve ödüllü İtalyan şef Claudio Chinali’nin jüri koltuğuna oturduğu 4 hafta süren yarışmada 160’ın üzerinde katılımcı lezzetli ve çıtır çıtır kızartma tariflerini paylaştı.

Yarışmacılar, ‘Altın Kevgir’in sahibi olmak için kıyasıya yarışırken, farklı pişirme alışkanlıklarına göre farklı yağ kullanmanın önemini vurgulayan Yudum Gıda’nın ısıya dayanıklı yapısıyla kızartmaların hem çok lezzetli hem de hafif olmasını sağlayan Yudum Kızartma Ustası’nı kullandı.

Yarışma kapsamında katılımcılar, sebze, börek, tavuk ve köfte kızartmalarının fotoğraflarını tarifleri ile birlikte www.kizartmaustasi.com sitesine 3 hafta boyunca yükleyerek yarışmaya katıldı. 400’ün üzerinde tarifin arasından jüri üyelerinin değerlendirmesiyle hafta birincisi olmayı başaran Oya Emerk, Nurgül Adıgüzel ve Çizel Pezük finale katılmaya hak kazandı.

14 Ocak‘ta gerçekleştirilen büyük finalde finalistler jüri heyetinin karşısına çıkarak mutfakta hünerlerini yarıştırdı. Finaldeki performansı ve pişirdiği lezzetli yemekle Karaman’dan katılan Nurgül Adıgüzel ise birinci seçilerek büyük ödül olan ‘Altın Kevgir’in sahibi oldu.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe