Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakları aşkla dolduruyor

Conti’nin birbirinden şık ve hayatınıza kolaylık katan ürünlerinden oluşan Sevgililer Günü Seti; rondo, mixer, blender, cezve ve tost makine...

Conti’nin birbirinden şık ve hayatınıza kolaylık katan ürünlerinden oluşan Sevgililer Günü Seti; rondo, mixer, blender, cezve ve tost makinesi ile mutfakta harikalar yaratmanızı sağlıyor. Sevgililer Günü’nde sevdiğinize hediye edeceğiniz bu ürünler ile hem hayatınız kolaylaşıyor hem de birlikte geçireceğiniz zaman keyfe dönüşüyor.

Ürün portföyünü tamamen yenileyen ve geliştiren Conti elektrikli küçük ev aletleri, 5’i 1 arada kullanışlı Sevgililer Günü setiyle, mutfakları aşkla dolduruyor.

Multiset 3 Blender Set
Yenilikçi ve şık tasarımlarıyla olduğu kadar akıllı ve pratik çözümleriyle de dikkat çeken Conti’nin üç ürün bir arada seti; blender, doğrayıcı ve karıştırıcı, fonksiyonlarıyla tek üründe bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazır. Üç ürün bir arada blender setinde kapaklı kaymaz ölçek kabı, kilitli ve kaymaz tabanlı doğrayıcı haznesi ve duvar askı aparatı da bulunuyor.

Gusto Plus Rondo
550 Watt’lık motor gücüne sahip Gusto Plus Rondo, çok amaçlı doğrayıcı olarak mutfaktaki birçok işi kolayca yapmanızı sağlıyor. Kapağa hafifçe bastırarak, soğan, yeşillik, peynir gibi ürünleri doğrayabilir veya lezzetli soslar hazırlayabilirsiniz. Conti Gusto Plus Rondo; geniş bıçak yüzeyleri, cam haznesi, gizli kablo sarma yatağı ve kaymaz tabanıyla mutfaktaki en pratik yardımcınız.

Safir Mikser
Conti Safir Mikser’in 300 Watt’lık motoru ve 2 kademeli hız kontrol seçeneğiyle en yoğun karışımları bile bir çırpıda hazırlayabilirsiniz. Kolayca kullanılabilen ve temizlenebilen Conti Safir mikser, hamur karıştırma ucu ile kek ve krep hamurlarınızı da yorulmadan hazırlama imkanı sağlıyor.

Grilla Tost Makinesi
Conti Grilla tost makinesi evde bir yandan lezzetli tostları hazırlamanızı hem de dumansız ızgara keyfini yaşamanızı sağlıyor. 4 kademeli farklı ısı ayarı, diyet ızgara özelliği, kolayca çıkarılabilen ve yıkanabilen teflon plakalarıyla mutfağın yeni gözdesi oluyor. Conti Grilla’nın yapışmayan teflon plakları sayesinde birbirinden güzel tostlar ile sabah kahvaltılarınızı keyfe dönüştürüyor.

Cezvemix Elektrikli Cezve
4 fincan Türk Kahvesini aynı anda pişirme kapasitesi ile Cezvemix, nefis Türk kahvesi eşliğinde aşkınızı ifade etmenin en keyifli, en sıcak yolunu sizlere sunuyor. Kısa sürede kahveyi pişirmenizi sağlayan Conti Cezvemix’le hazırlayacağınız bol köpüklü kahvelerle aşkınız da çoğalacak..

İnovasyon merkezi Digicom’un çatısı altında bulunan Conti Elektrikli Küçük Ev Aletleri, birbirinden kullanışlı seçenekleriyle hayatınızı kolaylaştırmak için sizleri bekliyor. Digicom’un yaygın teknik servis ağı avantajı ile Conti, müşterisini satış sonrasında da memnun etmeyi hedefliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok