Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’nin de yöresel lezzetleri

Lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly İstanbul, bulunduğu tüm ülkelerde yöresel kültür ve mutfağı desteklediği gibi Türkiye’nin de yöres...


Lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly İstanbul, bulunduğu tüm ülkelerde yöresel kültür ve mutfağı desteklediği gibi Türkiye’nin de yöresel lezzetlerini desteklemeye devam ediyor. 

Gaziantep’den gelen baklavalarıyla ünlü Pare ve bin bir çeşit baharatın bulunduğu Eataly Baharat Standı’nı ziyaretçileriyle buluşturuyor!

Türkiye’nin ilk ve tek baklava barı “Pare”

PARE baklavaları özel yapım, şeker oranı düşük, tamamen doğal ve en kaliteli malzemelerle üretilerek Gaziantepli baklava üstatlarının elinden çıkıyor. Geleneksel Şöbiyet, Antep’e özel fıstıklı dolama, havuç dilimi, özel kare dilim baklava, dilberdudağı, kuşgözü, bülbülyuvası gibi farklı baklava çeşitlerinin yanı sıra hiçbir yerde tadamayacağınız limonlu ve çikolatalı gibi farklı tatlarda baklavalar da sunuluyor. Baklava çeşitlerinin dışında Antep kurabiye ve kuruyemişleri de Eataly İstanbul’da satışa sunuluyor.

Eataly İstanbul, Gaziantep’in en lezzetli baklavalarının deneyimlenmesini sağlayarak, ‘İki tek baklava at!’ sloganıyla, Pare Baklava ziyaretçilerini Gaziantep’te tatlı bir lezzet yolculuğuna çıkartıyor.

Asırlık lezzet “Baharat”

Eataly İstanbul, yepyeni Baharat standıyla özel baharat ve çay karışımlarını Eataly İstanbul misafirleri için satışa sunuyor. Türk ve dünya mutfağının şefleri tarafından en çok tercih edilen baharat standı; baharat ve çay başta olmak üzere tüm aktariye ürün gruplarındaki geniş ürün gamıyla Eataly İstanbul’da yer alıyor.

Bu yöresel lezzetleri tatmak, ürünler hakkında bilgiler almak için Eataly İstanbul’a uğramayı unutmayın!

Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok