Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dardenia Nişantaşı’nda lezzet rüzgarı estirecek

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, yeni şubesini açtı.  Birbirinden lezzetli ürünleri ve enfes menüsüyle Dardenia Fish&am...

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, yeni şubesini açtı. 

Birbirinden lezzetli ürünleri ve enfes menüsüyle Dardenia Fish&Bread Nişantaşı, balık severlerin yeni buluşma noktası olacak.


Yenilikçi, farklı ve sağlıklı ürünleriyle balık severlerin favori adresi Dardenia, yeni şubesini Nişantaşı’nda açıyor.

Uzun süredir Nişantaşı sakinlerinden aldığı yoğun talebi değerlendiren Dardenia, Nişantaşı Dardenia Fish&Bread’i balık tutkunlarıyla buluşturuyor.

Teşvikiye Camii’nin hemen arkasında yer alan Nişantaşı Dardenia Fish&Bread restoranı özgün dekorasyonu, sıcak ortamı ve lezzetli menüsüyle semtin yeni buluşma noktası olmaya aday.

Dardenia maharetli şeflerinin hazırladığı birbirinden özel lezzetlerin yer alacağı Nişantaşı Dardenia Fish&Bread, balık tutkunlarının damaklarında şenlik yaşatacak. 100 kişi oturma kapasitesine sahip restoran, paket servis hizmeti de sunacak. Ayrıca belli dönemlerde menüde sushi’ye ve restoranda sushi etkinliklerine de yer verilecek.

Tüm ürünleri çevreci, sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanan Dardenia’nın menüsünde balık ekmek, fish burger, balık çorbası, kalamar tava, midye tava, fish&chips, sushi ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklar gibi farklı seçenekler de bulunuyor.

Dardenia’da balıklara Dardenia şeflerinin kendi tarifleriyle özel olarak hazırladığı çeşit çeşit soslar, taptaze salatalar, yumuşacık ekmekler eşlik ediyor. Yemek sonrası menüdeki Çanakkale’nin meşhur peynir helvasını da tatmayı unutmayın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe