Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından seçkin tatlar

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından seçkin tatları kendine has yorumuyla sunan Parlé, menüsüne kış aylarına uygun birbirinden güzel lezzetle...

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından seçkin tatları kendine has yorumuyla sunan Parlé, menüsüne kış aylarına uygun birbirinden güzel lezzetler ekledi. Salatadan risotto’ya, balıktan ete kadar pek çok lezzetli seçenek bulabileceğiniz Parlé’nin menüsü, her damak tadına uygun tatlar sunuyor.

Zorlu Center’da bulunan ve günün her saati ilgi gören Parlé, menüsüne yeni lezzetler katmaya devam ediyor. Borsa Restoran, Masa ve İstanbul Modern Restaurant gibi başarılı ve uzun soluklu restoranların yaratıcısı Sele Grubu’nun deneyimini aktardığı Parlé, sıcak ambiyansı ve güzel sunumları ile dikkat çekmenin yanı sıra menüsüne kattığı özel yemekler ile de farklılığını ortaya koyuyor.

Parlé’nin yenilenen menüsünde başlangıç olarak sunulan tatlar arasında beyaz kinoa, rezene, yeşil elma, avokado dilimleri ve somon havyarı ile servis edilen “Somon Gravlex” ve mini kapari, edamame, kurutulmuş domates, taze kekik, limonlu patates ve lime sos ile sunulan “Ahtapot Izgara” gibi lezzetler bulunuyor. Ana yemeğe geçiş yapmadan önce tercih edebileceğiniz salatalara yeni eklenen “Fırınlanmış Kırmızı Pancar Salatası,” keçi peyniri, kuzukulağı, marul, portakal dilimleri ve balzamik sos ile lezzetlendiriliyor. Akdeniz yeşillikleri, semizotu, avokado, yeşil elma, nar, file badem ile sunulan “Avokado Salatası” ise pesto sos ile servis ediliyor.

Ana yemek olarak balık yemek isteyenler için sote körpe ıspanak, mini kapari, enginar kalbi ve tarhunlu beyaz domates sos ile hazırlanan “Lagos Izgara veya Tava” özel bir seçenek oluyor. Menüde, et severlerin asla geri çeviremeyeceği lezzetler arasında bulunan “Kuzu Tandır” ise patlıcanlı arpa şehriye risotto ile sunuluyor ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Ana yemek çeşitlerinin oldukça geniş olduğu menüde arzu edenler risotto ve ev yapımı makarnaların da keyfine varabilir. Yeşil kereviz, maydanoz ve trüf aroması ile hazırlanan “Taglioni Morel Mantarı”nın yanı sıra kuşkonmaz, bezelye, beyaz lahana ve fesleğen aroması ile hazırlanan “Kuşkonmazlı Risotto” öğle ve akşam yemekleri için lezzetli seçenekler olarak dikkat çekiyor.

Sıcak ortamı ve karakteristik dekorasyonu ile misafirlerinin beğenisini toplayan Parlé, şehrin merkezinde kaliteli yemek yemek isteyenlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok