Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“İki tek baklava at” sloganı ile

Geleneksel Türk tatlısı olan baklavanın yeme adabına uygun bir marka ve mekan konsepti tasarlamak amacıyla yola çıkan ve Time Out Yeme İçme ...

Geleneksel Türk tatlısı olan baklavanın yeme adabına uygun bir marka ve mekan konsepti tasarlamak amacıyla yola çıkan ve Time Out Yeme İçme Ödülleri’nde “En İyi Yerel Mutfak” ödülünü kazanan Türkiye’nin ilk ve tek “Baklava Bar’ı” PARE şimdi de Zorlu Center Eataly’de!

PARE, dekorasyonundan mekan tasarımına, yeme adabından servise kadar, Türk tatlılarının efendisi olan baklavaya hakkını veren bir marka. Özel yapım, şeker oranı düşük, tamamen doğal ve en kaliteli malzemelerle üretilen PARE baklavalar Gaziantepli baklava üstatlarının elinden çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Şakayık Sokak’ta açılan ve kısa sürede büyük ilgi gören PARE şimdi de Zorlu Center Eataly’nin içinde hizmet vermeye başladı. İtalyan lezzetlerini tanıtırken bir yandan da bulunduğu ülkenin yerel ve artisanal lezzetlerini sahiplenen Eataly, misafirlerine en kaliteli malzemelerle hazırlanan yiyecek ve içecekleri sunuyor.

15. Time Out Yeme İçme Ödülleri’nde “En İyi Yerel Mutfak” kategorisinde birinci olan PARE’de; şöbiyet, Antep özel, fıstıklı dolama, havuç dilimi, özel kare dilim baklava, dilber dudağı, kuş gözü, bülbül yuvası gibi farklı baklava çeşitleri sunuluyor. Üstelik PARE lezzetlerini sevdiklerinizle paylaşmak için PARE’nin şık hediyelik kutularında baklava, Antep kurabiyeleri ve kuruyemişler de alabilirsiniz!

PARE, baklava yemenin bir adabı olduğuna da dikkat çekiyor: Baklavayı elle tutup, ters çevirerek, tersi damağınıza gelecek şekilde tek seferde yemelisiniz. Kaliteli bir baklava, altın sarısı olmalı, güneş gibi parlamalı; tereyağı ve fıstık kaliteli olmalı, kokusu baştan çıkarmalı; yufkası ince olmalı, yerken sesi kulağınıza fısıldamalı; ılık olmalı, tüm lezzetler açığa çıkmalı; ağzınızda dağılmalı, tadı damağınızda kalmalı.

Gaziantep’te tadabileceğiniz en lezzetli baklavayı artık istediğiniz zaman İstanbul’da deneyimlemenizi sağlayan PARE, “İki tek baklava at” sloganıyla sizi Gaziantep’e tatlı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor!
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok