Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Köfteden Vazgeçemeyenlere Köfteli Pizza

İtalyan Mutfağı’nın en çok beğenilen yemeği olan pizza, her seferinde daha ne kadar lezzetli olabilir? İtalyan lezzetinin ihtişamı çok da uz...

İtalyan Mutfağı’nın en çok beğenilen yemeği olan pizza, her seferinde daha ne kadar lezzetli olabilir?

İtalyan lezzetinin ihtişamı çok da uzaklara gitmeden, muhteşem bir doğanın içinde, nezih ve sıcacık bir ortamda; Pesto Italiano Zekeriyaköy’de dolu dizgin yaşanıyor. Pesto Italiano, muhteşem pizzalarıyla, ahşabın ve sadeliğin sunduğu sıcacık bir atmosferde benzersiz bir lezzet deneyimiyle kendinizi İtalya’da hissetmeyi vadediyor.

Pesto’ya özel pişirme teknikleriyle üç farklı odun kullanılarak pişirilen pizzalar, zarif ve kendine has sunumu ile adından söz ettiriyor. Akdeniz mutfağının kraliçesi Buffalo Mozzarella’nın yoğun olarak kullanıldığı, her zevke göre farklı ve özgün çeşitlerin bulunduğu Pesto’nun pizza menüsü, sunduğu seçeneklerle damaklarda ve gönüllerde taht kuruyor.

Köfteli Pizza’dan Carpoccio di Manzo’ya, Sağlıklı Fit Pizza’dan Nutella Pesto Pizza’ya kadar pekçok özgün seçeneğin yanı sıra, ev ve el yapımı malzemeler ile lezzete lezzet katılan Pesto Italiano’da “her seferinde bir pizza bundan daha lezzetli nasıl olabilir” sorusunun yanıtı, sunulan her bir farklı seçenekle lezzet şölenine dönüşüyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe