Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

The Market Yepyeni Menüsüyle Damaklarda İz Bırakacak

Dünya mutfağının yükselen trendi “Steak House” konseptiyle Boğaz’ın vazgeçilmez lezzet durağı olan The Market, yenilenen menüsüyle damaklard...

Dünya mutfağının yükselen trendi “Steak House” konseptiyle Boğaz’ın vazgeçilmez lezzet durağı olan The Market, yenilenen menüsüyle damaklarda iz bırakmaya devam ediyor. Dünya ve Türk mutfaklarından birçok lezzeti aynı menüde buluşturan The Market’in yepyeni lezzetleri, fark yaratan sunumlarıyla bu yıl da favorileri adresleriniz arasında yer alacak.

Modern tasarımıyla ön plana çıkan The Market, sahip olduğu eşsiz konumun ayrıcalığını farklı pişirme ve sunum teknikleriyle birleştirerek misafirlerine keyifli saatler yaşatmayı devam ediyor. Tasarımlarına yansıttığı modern, keyifli ve minimalist çizgilerle farklı bir bakış açısı sunan The Market, iddialı olduğu zengin ürün yelpazesini yenilediği menüsüyle Boğaz keyfini lezzet dolu anlarla buluşturuyor. Sanat, cemiyet, spor ve iş dünyasından birçok ismin uğrak mekanlarından biri olan The Market, hafta içi ve hafta sonu sabahın ilk saatlerinden itibaren birbirinden özel lezzetlerle konuklarını ağırlıyor.

“Yerinden” lezzetler

Toplam 300 kişi kapasiteli The Market’in menüsünde hem geleneksel tatlar, hem de The Market’i bir çok mekandan farklılaştıracak sunum teknikleriyle maceracı ruhlara hitap edecek tatlar yer alıyor. Sunduğu her lezzetin “yerinden” gelmesine özen gösteren The Market, tümüyle natürel ürünler kullanılarak hazırlanan klasik bonfile ve burger çeşitlerine, Karamelize Soğanlı Patates Püresi, Fish Finger ve Çıtır Kalamar gibi özel başlangıçların yanı sıra Aya Çorbası, Çıtır Kafkas Mantı, Kuru Patlıcan Dolma ve Tire Köfte gibi geleneksel lezzetleri ekleyerek seçim yapmakta zorlanacağınız yepyeni bir menü sunuyor. Maksimum düzeyde yumuşaklık sağlayan dry-aged tekniğiyle hazırlanan “Foie Gras&Steak” ya da “Rib-Eye Steak” gibi vazgeçilmezlerine eklediği aromalı otlarla pişirilmiş “Hot Pot Mushroom&Beef Ribs” ve İstiridye Mantarı sosu ile pişirilmiş “Steak Mushroom”, steak menüsünün yeni gözdeleri arasında şimdiden yerlerini alıyor. Mekanda ayrıca Izgara Ciğer Şiş, Kuzu Fileminyon, Cheese&Art Köfte, Kuzu Pirzola ve Taze Patates’ten oluşan zengin “Combo Bosphorus” mutlaka tadılması gereken lezzetlerden. Öğünü hafif geçirmek isteyenler içinse ızgarada közlenmiş Ilık Patlıcan, Penne Mozarella veya özgün sunumu ile Fettuş Salata eğlenceli , yepyeni seçenekler sunuyor.

Karmelize Armut Tart ve bitter çikolata topunda, lime sorbe, oreo kıtırları, el yapımı ve tropikal meyvelerinin muhteşem sentezi Chocolate&Passion Fruit, çok sevilen tatlı menüsünün en yenileri olarak karşımıza çıkıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe