Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kadınlar En Çok Neyi Çöpe Atmak İstiyor?

Koroplast, hayatı kolaylaştırmak için kurduğu www.hayatikolaylastirir.com platformunu ziyaret eden kadınlara en çok neyi çöpe atmak istedikl...

Koroplast, hayatı kolaylaştırmak için kurduğu www.hayatikolaylastirir.com platformunu ziyaret eden kadınlara en çok neyi çöpe atmak istediklerini sordu. 

1000 kadının verdiği yanıtlar arasında %23 oranıyla kocaları ilk sırada yer alıyor. Huysuz, kaba ve duygusuz olarak nitelendirilen kocalarını çöpe atanları sırasıyla %21 ile yine düşüncesiz, huysuz, kaba insanları, %19 ile işleri takip ediyor. Kadınların çöpe atmayı istedikleri diğer başlıklar ise sıkıntıları, eski mobilyaları ve ağrıları oldu.



Koroplast’ın hayatı kolaylaştırmak için hayatın her alanından çeşitli tüyoları hem eğlenceli hem bilgilendirici formatta bir araya getirdiği www.hayatikolaylastirir.com sayfasındaki “At Çöpe” bölümü özellikle günlük hayatın koşturmacasında kısa molalar vermek isteyenler tarafından tercih edilen eğlendirici bir aplikasyon (http://www.hayatikolaylastirir.com/at-cope).
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok