Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltı Sofralarını Mutlulukla Donatıyor

Tchibo, 16 Mart Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa sunacağı “R...

Tchibo, 16 Mart Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa sunacağı “Rengarenk Kahvaltılarda Buluşalım” temasıyla pratik ve keyifli sunumlarla kahvaltıları daha renkli bir hale getirmeye davet ediyor.

Tchibo, 16 Mart haftası kapsamındaki “Rengarenk Kahvaltılarda Buluşalım” temasıyla kahvaltı sofralarını farklı lezzetlerle ve nefis renklerle daha keyifli bir hale getiriyor.

Tchibo, rengârenk masa örtüleri, zarif kahvaltı setleri ve çok daha fazlasını kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğunu düşünen müşterileriyle buluşturuyor.

Mutluluğun Tchibo ile bir ilgisi var
Her hafta yeni bir dünya sunan Tchibo, bu hafta baharın neşesini sofralara taşıyor.

Damak zevkinize uygun kahvaltılar hazırlayabileceğiniz krep makinesi, alüminyum tava, elektrikli yoğurt makinesi gibi ürünlerin yanı sıra yaratıcı ve şık dekorasyon fikirleri ile birlikte hediyelerinizi kişiselleştirmenizi sağlayacak; hediye süsleme seti, dekoratif sepet, efektli kalem gibi ürünler de Tchibo’nun zengin koleksiyonun da yer alıyor.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe