Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yoğurt ambalajları saksı oluyor, balkonlara bahar geliyor

Türkiye gıda sektöründe “ilk”lere imza atmasıyla tanınan Pınar, yoğurt ambalajlarının tüketiciler arasında en çok saksı olarak kullanılması ...


Türkiye gıda sektöründe “ilk”lere imza atmasıyla tanınan Pınar, yoğurt ambalajlarının tüketiciler arasında en çok saksı olarak kullanılması fikrinden yola çıkarak, Pınar Doğal Yoğurt kova ambalajlarını saksı görünümünde yeniden tasarladı.

Türkiye gıda sektörünün lider markalarından Pınar, tüketici alışkanlarını dikkate alarak geliştirdiği “Pınar Yoğurt Ambalajları Saksıya Dönüşüyor” kampanyası kapsamında kova yoğurt ambalajlarını yeniledi. Pınar Doğal Yoğurt ambalajlarının tüketiciler arasında en çok saksı olarak kullanılmasından yola çıkan Pınar, tüketicilerin çiçek ve bitki sevgisinden ilham alarak 2000 ve 2250 gramlık Pınar Doğal Yoğurt kova ambalajlarını saksı görünümünde yeniden tasarladı.

Türkiye’deki tüm satış noktalarından ulaşılabilecek yeni Pınar Doğal Yoğurt’ların yeşil ve turuncu renkteki saksı görünümlü ambalajları, havaların ısınmaya başlayacağı önümüzdeki günlerde tüketicilerin evlerini, balkon ve bahçelerini süsleyecek.

Pınar Doğal Yoğurt ambalajlarında değişim devam ediyor…

Pınar Doğal Yoğurt ambalajlarını yenileme projesine başlayan Pınar, öncelikle “Pınar Yoğurt’la ailem mutlu” sloganı çerçevesinde Pınar Doğal Yoğurt tüketen sağlıklı ve mutlu aile bireylerinin birlikte göründüğü fotoğraflarla kapladığı ambalajları tüketicinin beğenisine sunmuştu.

Pınar Doğal Yoğurt gibi sağlıklı bir besini ailece tüketmenin getirdiği mutluluğa ve fiziksel zindeliğe vurgu yapan söz konusu ambalajların ardından, yaklaşan ilkbahar mevsimine uygun yeni bir konsept geliştiren Pınar, saksı şeklinde tasarladığı yeni kova ambalajlarıyla yoğurt severleri çiçek ve bitki ekerek baharın tadını çıkarmaya, balkon ve bahçelerini renklendirmeye davet ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe