Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çayla çayevleri geleneksel ve modern çizgiler bir arada

Türkiye’deki çay pazarının %55’ini elinde bulunduran Çaykur, “Çayla” markası altında yeme-içme sektörünün de güçlü oyuncuları arasına girmey...

Türkiye’deki çay pazarının %55’ini elinde bulunduran Çaykur, “Çayla” markası altında yeme-içme sektörünün de güçlü oyuncuları arasına girmeye hazırlanıyor.

Çayla’nın ilk iki şubesi Caddesbostan ve Göztepe’de geçtiğimiz günlerde açıldı. Çaykur, Çayla mağazaları ile kültürümüzün önemli bir parçası olan çayın etrafında, yurtiçi ve yurtdışında bir sosyal mekan oluşturmayı amaçlıyor.

Çayla adı, çayla ikram edilen ve çayla iyi giden her şeye atıfta bulunmak üzere seçildi. Çayla’da başta geleneksel çay olmak üzere, bitki çayları ve özgün formüllü 60’a yakın farklı çay karışımları ile çaya eşlik eden yiyecekler servis ediliyor. Kahvaltı konusunda iddialı Çayla’da, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından yöresel lezzetler de kahvaltıya eşlik ediyor. Yeni nesil çay zinciri olan Çayla’nın hedefi bir-iki yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında hızla yaygınlaşmak. Mayıs ayı içerisinde 3. Şube ile Tuzla Marina, yaz aylarında da ilk yurtdışı mağaza olan Mekke hizmete girecek. Mekke mağazasının Hac ziyaretine yetiştirilmesi hedefleniyor.

250 m2 ve üzeri farklı büyüklükte olan Çayla çayevleri için geleneksel ve modern çizgilerin bir arada kullanıldığı özgün bir mimari konsept geliştirildi.

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Çayla markası adı altında, Türk çay kültürünü önce Türkiye’de, sonra da tüm dünyada yaygınlaştırmayı misyon edindiklerini, Çayla’nın Türk çay kültürünü anlatmak için en uygun platform olacağını dile getirdi.

Çayla için sektör profesyonellerinden oluşan bir ekip oluşturduklarının altını çizen Sütlüoğlu, Çayla’nın yeme –içme sektöründe bir boşluğu dolduracağını, hem halk, hem de yatırımcılar tarafından büyük ilgi göreceğine inandığını belirtti. Sütlüoğlu, Çayla’nın operasyonel olarak Anadolu’da ve yurt dışında franchise sistemiyle büyüyeceğini ve kültür pazarlaması konusunda örnek bir projeye imza atmış olacaklarını söyledi.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok