Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyada Bir İlk: Oba Oyuncaklı Çocuk Makarnası Reklam Filmi

İnsanların sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veren Oba Makarna, raflarda yeni ye...

İnsanların sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veren Oba Makarna, raflarda yeni yerini alan oyuncaklı çocuk makarnası ile çocukların gönlünü fethediyor.

Türkiye ve dünyanın öncü markalarından Oba Makarna, çocuklar için hazırladığı, içinde Looney Tunes'un sevilen karakterlerinin yer aldığı oyuncaklı çocuk makarnası ile evlere giriyor.Farklı Looney Tunes karakterleriyle hazırlanan yaratıcı ambalajlarıyla dikkat çeken oyuncaklı çocuk makarnası ile yemek saatleri bir eğlenceye dönüşüyor. Vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin olan yeni ürün, çocuklar için iyi bir enerji kaynağı.

Oba Makarna, oyuncaklı çocuk makarnası reklam filminde Esra Erol'a oğlu İdris Ali ve Looney Tunes'un sevimli karakteri ve Tazmanya Canavarı eşlik ediyor. Reklam filminde paketinin içinden çıkan Looney Tunes karakteri dikkat çekiyor. İdris Ali makarnasını iştahla yedikten sonra, enerji depoluyor ve Tazmanya Canavarı gibi kendi etrafında hızla dönüyor. Reklam filmi aynı zamanda makarnanın enerji veren bir besin olduğunu vurguluyor.

Oyuncaklı çocuk makarnası alan her tüketici aynı zamanda çocuklar için yapılan yardım kampanyasına destek vermiş oluyor. Bu kapsamda, Bir Dilek Tut Derneği ile iş birliği yapan Oba Makarna, üründen elde edilecek gelirin bir kısmını derneğe bağışlayacak. İlki Gaziantep'te başlayan sosyal sorumluluk çalışması yıl boyunca devam edecek.

Dünya ülkelerinde de sevilerek yenilen Oba Makarna, raflarda yerini alan yeni "oyuncaklı çocuk makarnası" ile evlerin değişmez konuğu olmaya devam ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe