Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Marin ve Mercan Serileri çeyizleri renklendiriyor

Arzum’un tasarımı ve şıklığıyl öne çıkan Marin ve Mercan Serileri, evlilik hazırlığı yapan gelinlerin mutfaktaki ihtiyaçlarını tek bir sette...

Arzum’un tasarımı ve şıklığıyl öne çıkan Marin ve Mercan Serileri, evlilik hazırlığı yapan gelinlerin mutfaktaki ihtiyaçlarını tek bir sette topluyor. 

Renkleriyle göz kamaştıran Marin ve Mercan Serileri, 976 TL yerine 899 TL’den satışa sunulan özel kampanya fiyatı ve masa örtüsü hediyesi ile yeni gelinleri bekliyor.

Düğün sezonunun açılmasıyla evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarını alışveriş telaşı sarmaya başladı. Türkiye’nin lider elektrikli ev aletleri markası Arzum, yeni gelinlerin mutfaktaki ihtiyaçları için tasarımı ve şıklığı ile öne çıkan Marin ve Mercan Serisi’ni sunuyor.

İnovatif özellikleriyle de dikkat çeken Arzum Marin ve Mercan Serileri; Tostçu Lux Granite Tost Makinesi, Arzum Çaycı Klasik Çay Makinesi, Arzum Cezveli Kahve Makinesi ve Prostick 1000 Blender ürünlerinden oluşuyor. Mutfak dekorasyonuna ve renk uyumuna önem gösteren gelin adayları için iyi bir alternatif oluşturan Marin ve Mercan Serileri, zarafeti ile göz kamaştırıyor. İster tek tek, ister set halinde alınabilen Marin ve Mercan Serileri, çeyiz hazırlığı yapan gelinlerin mutfaklarını güzelleştiriyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok