Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda ankastre şıklığı!

Vestel ankastre fırınlarla mutfağınızda lezzet ve kolaylık bir arada. Vestel’in animasyonlu tft ekrana sahip ankastre fırınları, hem dokunma...

Vestel ankastre fırınlarla mutfağınızda lezzet ve kolaylık bir arada. Vestel’in animasyonlu tft ekrana sahip ankastre fırınları, hem dokunmatik hem de düğmeden kontrollü ara yüzü ile en lezzetli yemekleri hazırlamanız için saati ve zamanı sizin için ayarlıyor. 

Mutfaklarında teknolojiyi daha nostaljik bir görünümle tercih edenler ise “Rustik” seri ankastre fırınlarla sofralarına lezzet katıyor.

Vestel ankastre fırınlarla mutfağınızda lezzet ve kolaylık bir arada. Vestel’in animasyonlu tft ekrana sahip ankastre fırınları, hem dokunmatik hem de düğmeden kontrollü ara yüzü ile en lezzetli yemekleri hazırlamanız için saati ve zamanı sizin için ayarlıyor. Mutfaklarında teknolojiyi daha nostaljik bir görünümle tercih edenler ise “Rustik” seri ankastre fırınlarla sofralarına lezzet katıyor.

Vestel ankastre fırınlar çıkarılabilir fırın kapakları ve kolay temizlenebilir emaye yüzeyi sayesinde fırınınızın daha az kir tutmasını ve daha kolay temizlenmesini sağlıyor.

Tüm Vestel ankastre fırınlarda farklı temizleme özellikleri mevcut. Buharlı temizleme fonksiyonu kir ve yağı temizlemeyi kolaylaştırırken, katalitik paneller pişirme esnasında oluşan kirleri hapsediyor.

Vestel ankastre fırınlar ayrıca kendi ekmeğinizi ve yoğurdunuzu evde hazırlama imkanı da sunuyor. 5 dakikalık ön ısıtmadan sonra özel programında pişireceğiniz ekmeğiniz 18-20 dakika içerisinde hazır hale geliyor. Ekmeğin yanı sıra evde yoğurt yapmak da artık daha kolay. “Yoğurt” programına ayarlayarak hazırladığınız Vestel ankastre fırınınıza mayalanmış yoğurdunuzu koyup beklemeniz yeterli…

Fırın tepsileri korkulu rüyanız olmaktan çıkıyor. Vestel ankastre fırınların tel rafları sayesinde, tepsileri yerleştirmeniz çok kolay. Ayrıca teleskopik raylar sayesinde artık fırın içindeki yiyeceği tek hamlede dışarı çekebilir ve geri itebilirsiniz
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe