Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şık tasarımı ve üstün performansı yeni ankastreler

Hotpoint'in yenilikçi teknolojileri ve özgün tasarımı kusursuzca bir araya getiren heyecan verici yeni ankastre serisi çok yakında tüket...

Hotpoint'in yenilikçi teknolojileri ve özgün tasarımı kusursuzca bir araya getiren heyecan verici yeni ankastre serisi çok yakında tüketicilerle buluşacak.

Hotpoint’in yeni ankastre serisi şık tasarımı ve üstün performansı bir araya getiriyor. Sofistike ve birbirine uyumlu tasarımlara sahip yeni seri; kolay ve keyifli kullanımıyla da öne çıkıyor. Hotpoint'in kaliteli ve üstün performans sunan ankastre serisindeki her detay; tüketicilerin evlerine ve hayat tarzlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlamak için tasarlanıyor. Hotpoint’in yeni ankastre serisi; fırın, buharlı fırın, mikrodalga fırın, kahve makinesi, buzdolabı, derin dondurucu ve bulaşık makinelerinden oluşuyor.

Yemek pişirmeyi yeni bir lezzet deneyimine dönüştürüyor

Hotpoint’in üstün teknolojiye sahip yeni ankastre fırınları, Multiflow gibi ileri teknolojileri sayesinde her defasında aynı mükemmel sonucu garantiliyor ve usta aşçılar tarafından yaratılmış Multirecipes gibi yenilikçi özellikler sunuyor. Üstelik seriye ait modellerden biri bu senenin Red Dot Ödülü’nün de sahibi oldu.

Daha iyi yemek pişirmek için tasarlandı

Hotpoint'in yeni gazlı ve indüksiyonlu ocakları daha keyifli bir yemek pişirme deneyimi yaşatmak için şık tasarımı ve üstün teknolojiyi birleştiriyor. İndüksiyonlu ocaklardaki Flexi ve Dikey Alev teknolojileri, devrim yaratan 360 Derece Koku Giderme Sistemi gibi çok sayıda inovasyonu içeren yeni ankastre serisi mükemmel sonuçlar sunuyor. Hotpoint ocaklar ergonomik detayları ve dayanıklı kaplamalarıyla yüksek tüketici memnuniyetini hedefliyor.

Yeniliği ortaya çıkaran mikrodalga

Hotpoint, multifonksiyonel, yenilikçi ve tamamen pişirme mükemmeliyetine adanmış yeni ankastre mikrodalga fırın serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Hotpoint’in mutfaklara şıklık getiren yeni ankastre mikrodalgaları; çok hızlı bir şekilde lezzetli ve besleyici yemekler sunuyor. İster nar gibi kızarmış çıtır çıtır hamur işleri; ister özenle haşlanmış sebzeler olsun, Hotpoint’in Multiwaves (çoklu dalga) teknolojisi, Dynamic Crisp ve Dynamic Steam özellikleri her seferinde aynı mükemmellikte sonuçlar sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok