Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buzdolabında Türkiye’nin tüm lezzetlerine yer var

Hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin kalabalık aileler için ürettiği yeni Maksima XXL Buzdolabını tanıtan eğ...

Hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin kalabalık aileler için ürettiği yeni Maksima XXL Buzdolabını tanıtan eğlenceli reklam filmleri yayına girdi. Ayşekadın fasulyeyi Ayşe Teyze’yle, ezogelin çorbayı Ezo Gelin’le, vezirparmağı tatlısını vezirle birlikte buzdolabına sığdıran reklamlar, esprili bir anlatımla ürünün yüksek hacmine vurgu yapıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü geniş hacimli Maksima XL ve XXL Buzdolabı için hazırladığı üç farklı reklam filmi yayına girdi. Kalabalık aileleri hedefleyen Yeni Maksima serisinin reklam filmlerinde, ürünün dev hacmine sürprizler eşliğinde vurgu yapılıyor.

Profilo’nun ilgi çekici, eğlenceli yeni reklam filmlerinde, Türk mutfak kültüründe önemli bir yer tutan ezogelin çorba, ayşekadın fasulye ve vezirparmağı tatlısının bu yiyeceklere ismini veren figürlerle birlikte buzdolabına sığdığını görüyoruz. Bu esprili girişin ardından, ürünün geniş rafları arasında gezinen yakın plan kamera görüntüleri eşliğinde Maksima XL ve XXL serisinin geniş hacmine vurgu yapılıyor. Son sahnede ise buzdolabına sığdırılan kahramanlarımızın sıkılmamak için neler yaptığı gösteriliyor.


Dünyanın yiyeceği yaz sıcağında Profilo’ya emanet

Yeni Profilo Maksima XL ve XXL buzdolabı, kalabalık ailelerin geniş hacimli buzdolabı ihtiyacını karşılamak için tasarlandı. Artık 578 Litrelik iç hacimli Maksima XL ve 682 Litrelik Maksima XXL sayesinde sebze ve meyvelere konforlu bir yaşam alanı sunuyor, büyük tencerelerde yemekler rahat bir nefes alıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe