Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Cevşen” şerbeti Boğaz’ın Gözdesi Oldu!

tna Steak Restoran’ın kurucusu Serdar Uşaklı’nın özel tarifi “Cevşen” şerbeti ödüllü Şef Kemal Kabadayı tarafından reçetelendirildi.  Ramaza...

tna Steak Restoran’ın kurucusu Serdar Uşaklı’nın özel tarifi “Cevşen” şerbeti ödüllü Şef Kemal Kabadayı tarafından reçetelendirildi. 

Ramazan ayına özel hazırlanan şerbetin, vücut direncini artırmaktan sinir sistemini onarmaya; kan basıncını dengelemekten, anne sütünü artırmaya kadar daha birçok faydası bulunuyor.

Boğazın en güzel manzarasına sahip mekânlardan Sortie’nin içinde yer alan Etna Steak Restoran, zengin menüsü kadar, faydaları kulaktan kulağa hızla yayılan özel “Cevşen” şerbetiyle de dikkat çekiyor. Ramazan ayında boğazın gözde içeceği olarak öne çıkan şerbetin faydaları saymakla bitmiyor. Şef Kemal Kabadayı tarafından reçetelendirilen şifalı “Cevşen” şerbetinin tarifi ise; Etna Steak Restoran’ın kurucusu Serdar Uşaklı’ya ait. Sadece Ramazan ayına özel değil, her zaman ihtiyaç duyulan enerjiyi sağlayacak olan şifalı şerbetin ana malzemesi ceviz. Kakule, aspin, tarçın, gojun, zara balı, safran, karanfil ve zerdeçal “Cevşen” şerbetinin hazırlanmasında kullanılan şifalı bitki ve baharatlar arasında yer alıyor.


Bin bir derde deva şifalı “CEVŞEN” şerbeti

Özellikle Ramazan ayında uzun süre kalınan açlık nedeniyle ortaya çıkan enerji düşüklüğü, su kaybı, mide rahatsızlıkları gibi daha birçok rahatsızlığa karşı şifa olan “Cevşen” şerbeti düzenli tüketildiğinde sağladığı inanılmaz faydalarıyla öne çıkıyor. Cevizin suyu kaynatılarak cevizin özünden elde edilen şerbet kan basıncını ayarlar, bağışıklık ve sinir sistemini güçlendirir. Tansiyonu dengeler, hücreleri korur. Antioksidan etkisi gösterir, psikolojik olarak rahatlama sağlar, sindirimi kolaylaştırır, cildi besler ve yorgunluğa ve ağrılara iyi gelir. Hafıza güçlendirici özelliği ile öğrencilerin derslerine odaklanmasına, halsizlik ve yorgunluk gibi şikâyetlerine olumlu fayda sağlar. Susuzluğa karşı direnci arttıran formülüyle şerbet aynı zamanda anne sütünü artırıcı özelliğe de sahip.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok