Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Michelin Yıldızlı Şeflerin Tercihi Fontignac Ürünleri Arçelik Mağazalarında

Arçelik, sağlıklı ve lezzetli yemekler için kaliteli ürünler üreten Fontignac markalı ürünleri mağazalarında tüketicilerle buluşturacak. Tür...

Arçelik, sağlıklı ve lezzetli yemekler için kaliteli ürünler üreten Fontignac markalı ürünleri mağazalarında tüketicilerle buluşturacak. Türkiye’de Arçelik tarafından satışa sunulacak olan Fontignac’ın ürün gamında döküm demir, dövme alüminyum ve paslanmaz çelik pişirme kaplarının yanı sıra çeşitli mutfak aksesuarları ve bıçakları yer alıyor.

Lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek isteyenlerin tercihi olan Fontignac, Türkiye pazarına Arçelik mağazalarıyla giriyor. Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de profesyonel mutfak şeflerinin yanı sıra evlerde kullanım için de şık ve kullanışlı bir seçenek olan Fontignac’ın ürün portföyünde döküm demir, dövme alüminyum ve paslanmaz çelik pişirme kaplarının yanı sıra çeşitli mutfak aksesuarları ve bıçakları bulunuyor.

Türkiye’de tüketicilerle Arçelik mağazalarında buluşacak olan ürünlere, aynı zamanda www.arcelik.com.tr web sitesi üzerinden de ulaşılabilecek. Fransız gastronomi geleneğini yansıtan ve yıllara dayanan uzmanlık sayesinde sevilen bir mutfak ürünleri markası haline gelen Fontignac ürünleri 3 Michelin yıldızlı, dünyaca ünlü şef Paul Bocuse tarafından öneriliyor.

Fontignac’ın ürün gamındaki alüminyum, demir dökme, paslanmaz çelik, teflon ve seramik tencere ile tavalarda yemekler kendi suyu ve buharında piştiği için daha lezzetli oluyor ve daha uzun süre sıcak olarak kalıyor. Özellikli tabanları ve ısıyı eşit dağıtımı sayesinde indüksiyon ocaklar dahil her ocakta uyumlu bir şekilde kullanılabilirken, katmanlı iç kaplaması sayesinde ürünler daha uzun ömürlü hale geliyor.

Ayrıca yapışmaz ve sağlıklı yüzeyi ile yemekler en kolay şekilde hazırlanabiliyor, kolaylıkla temizleniyor. Ürünler şıklığıyla da göz dolduruyor. Seramik ve paslanmaz çelik bıçaklar olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi bulunan Fontignac, ergonomik sapları sayesinde profesyonel bir şef gibi kullanım imkanı sağlıyor. Ürünlere tekli ve set olarak ulaşılabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok