Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Nogger’ların Fransa macerası başlıyor!

Algida’nın sevilen lezzetlerinden Nogger ailesi bu sene, Türkiye’nin en büyük taraftarı olarak Fransa’ya, Milli Takım’ı desteklemeye gidiyor...

Algida’nın sevilen lezzetlerinden Nogger ailesi bu sene, Türkiye’nin en büyük taraftarı olarak Fransa’ya, Milli Takım’ı desteklemeye gidiyor. 

Nogger’ları seslendiren Eser Yenenler, Engin Günaydın ve Ozan Güven’in de yer aldığı, eğlenceli görüntüler içeren kamera arkası videosuyla Euro 2016 kampanyasını başlatan Algida, milli takımın turnuvaya gidişini konu alan açılış videosuyla da
TV kanallarında yer almaya başladı.

Algida Nogger Sandwich, Winner ve Waffle ürünlerinden oluşan Nogger ailesi #enbüyüktaraftar olarak Fransa’ya, Milli Takımı desteklemeye gidiyor. Ozan Güven, Eser Yenenler ve Engin Günaydın’ın seslendirdiği Nogger’lar, Milli Takım için her maça özel hazırlanan marşlarla turnuvada yerlerini alacaklar. Algida’nın Euro 2016 kampanyası için milli takımın turnuvaya gidişini konu alan açılış videosu da TV kanallarında yer almaya başladı.

En büyük taraftarı en büyük isimler seslendiriyor
Kampanyaya özel hazırlanan kamera arkası video, herkesi şimdiden turnuva heyecanına ortak ediyor. Mayıs ayında hazırlanan ve 1 gün süren seslendirmenin kamera arkası görüntülerinde oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Eser Yenenler, Engin Günaydın ve Ozan Güven’in esprileriyle neşelenen Nogger’lar, her maça özel marşlarıyla, yeni videolarını izleyicilere sunmaya devam edecek.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe