Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ünlülerin Tercihi, En İyi Gülen Esnaf, Mari

Uzun yıllardır yeme içme sektöründe, Laila, Sortie, Zihni gibi mekanlarda işletmecilik yapan Mari Esgici sekiz yıl boyunca işlettiği ‘Mekan’...

Uzun yıllardır yeme içme sektöründe, Laila, Sortie, Zihni gibi mekanlarda işletmecilik yapan Mari Esgici sekiz yıl boyunca işlettiği ‘Mekan’ isimli restaurantı devredip kendi ismiyle Beyoğlu’nda Mari’yi açtı. 

Yemekler nefis, dekorasyon harika fakat en güzeli de Mari’nin tatlı dili ve konukları ile kurduğu inanılmaz samimi diyaloğu. Perakendeciler gününde özel konuk olarak birden fazla konuşma yapıp esnaflığın sırlarını paylaşan Mari, buradan ‘En İyi Gülen Esnaf’ ödülüyle döndü.

Mari’nin kendi evinde misafirlerini ağırlar gibi davranıyor olması onun en büyük sırrı. Birden masanıza gelip hiçbir hazırlığı olmadan size Sibel Can taklidi de yapabilir. Ya da ‘Bak sana ellerimle Uskumru Dolması yaptım. Bunu ye, onu yeme’ de diyebilir. Kısacası her şeye hazırlıklı olmanızı tavsiye ederiz. Uğur Yücel, Cem Yılmaz, Şener Şen, Ara Güler ve daha birçok ünlünün çok eskiden beri Mari’nin sohbetine ve lezzetli yemeklerine alışık olmalarından dolayı Mari şimdiden ünlülerin uğrak yeri olmuş bile.

Ermeni mezeleri başta olmak üzere, farklı etnik lezzetler, mezeler, dalak dolması, rus mantısı, gibi ilginç tatlar eşliğinde rakınızı yudumlamak istiyorsanız Mari doğru adres. Bir de unutmadan şehrin en iyi topiği için de Mari’ye gelmek gerektiğini notlarınıza kaydedin. Eğer yolunuz gündüz Beyoğlu’na düştüyse Mari’nin kahvesi de oldukça iddialı. Karabiber kurabiyeleri, elmalı tartı, ballı zencefilli limonatası hızla favorileriniz arasına girecek.

Size Özel Kat;

Mari, terası da olan beş katlı bir binada hizmet veriyor. Ve dilerseniz özel gecelerinizde bir katı sadece size özel hazırlanabiliyor. Cuma ve Cumartesi geceleri bu güzel sohbete ve nefis yemeklere canlı müzik eşlik ediyor.

Eski İstanbul insanının güzel yüreğini, yaşam biçimini ve damak zevkini deneyimlemek isteyenler için Mari, şehirdeki sayılı seçeneklerden biri.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok