Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemeklerinize İnanılmaz Dokunuş

52 yıllık bir geçmişe ve deneyime sahip olan, kaliteli paslanmaz çelikten mutfak araç gereçleri üreten AMC Premium Pişirme Sistemleri artık ...

52 yıllık bir geçmişe ve deneyime sahip olan, kaliteli paslanmaz çelikten mutfak araç gereçleri üreten AMC Premium Pişirme Sistemleri artık Türkiye'de..

Uzun yıllara dayanan tecrübesini, yenilikçi güçle ve öncü ruhla harmanlayan AMC, tencere, tava ve mutfak araç gereçleriyle pişirme sanatını keyfe dönüştürüyor. Doğrudan satış sistemiyle Türk kullanıcılarla buluşan AMC, şık tasarımı ve çok yönlü kullanım özellikleriyle mutfaklarda hayatı kolaylaştırıyor.

5 kıtada, 40'a yakın ülkedeki şirketleri, Almanya ve İtalya'da yer alan üretim tesisleriyle 18 binden fazla danışmana sahip olan AMC, yenilikçi tasarımlarıyla pek çok kez ödül aldı. AMC'nin benzersiz ürünleri; sağlıklı, hızlı, pratik ve lezzetli yemekler pişirmeyi mümkün kılarken, mutfakta harcanan süreyi ve enerjiyi minimum düzeye indiriyor.


Amc Pişirme Sistemleri İle Kısa Sürede Sağlıklı Yemekler

"Daha iyi beslenin, daha iyi yaşayın" sloganıyla artık Türkiye'de yemek pişirmeyi keyfe dönüştürecek olan AMC Pişirme sistemleri ile kısa sürede, lezzetli ve vitamin değerleri kaybolmayan yemekler yapabilirsiniz. Su eklemeden sebze pişirmek, yağ eklemeden et kızartmak, aklınıza geldiği anda bakliyat pişirmek, tencereyi mini fırına çevirmeyi mümkün kılan pişirme sistemleri ile mutfaklarınızda yeni bir dönem başlıyor.

Sağlıklı yemek pişirme yöntemini, şık ve benzersiz tasarımlarıyla birleştiren AMC, yemeklerin kısa sürede, lezzetleri kaybolmadan en hassas şekilde pişirilmesine olanak sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok