Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kışa Hazırlanmak Çok Keyifli

Yiyecekleri en sağlıklı biçimde saklamak ve depolamak için şık alternatifler sunan LAV’ın birbirinden şık kavanoz çeşitleriyle, kışa hazırlı...

Yiyecekleri en sağlıklı biçimde saklamak ve depolamak için şık alternatifler sunan LAV’ın birbirinden şık kavanoz çeşitleriyle, kışa hazırlık başlıyor. LAV’ın Laura, Mercan ve Sera Kavanoz Serileri geleneksel tarhana, salça, sos ve rengarenk reçellerin saklanmasına zevk ve estetik katıyor.

Sonbahar, kışa taşımayı hayal ettiğimiz tüm sebze ve meyveleri çeşitli yöntemlerle saklama ve farklı lezzetlere dönüştürmek için hazırlama zamanı. Bu lezzetleri ilk günkü gibi taze ve lezzetini kaybetmeden koruyabilmenin en sağlıklı yolu ise cam kavanozlar kullanmak. Bu amaçla tasarlanan LAV kavanozları değişik saklama ve depolama alternatifleri sunarak, mutfağımızda ilham verici çözümler yaratıyor. Farklı ebatları, değişik renklerde kapakları ve tasarımlarıyla farklı bir yoruma sahip olan LAV Laura, Mercan ve Sera Kavanozları, mutfağınızın baş köşesinde sergilemek isteyeceğiniz şıklıkta ürünlerden oluşuyor. Bakliyattan turşuya tüm gıdaları sağlıkla korumak için kullanabileceğiniz LAV Laura kavanoz seti, emekle hazırlayacağınız lezzetlere keyif katıyor.


Şık tasarımıyla ön plana çıkan LAV Sera Kavanoz Seti ise kışın da mutfaklara stil katacak. Rengarenk yaz meyvelerinden hazırlanan reçelleri, kurutulmuş baharatları ilk günkü tazeliğinde saklayabileceğiniz LAV Sera Kavanoz Seti, pratik kullanımı ile de mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok