Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tefal Blendforce ile zahmetsiz sağlıklı içecekler

Meyveleri, sebzeleri ve lifli gıdaları keyifle içmek ya da bunaltan sıcaklarda evinizin konforunda serinletici içecekler hazırlamak istiyors...

Meyveleri, sebzeleri ve lifli gıdaları keyifle içmek ya da bunaltan sıcaklarda evinizin konforunda serinletici içecekler hazırlamak istiyorsanız; Tefal Blendforce tam size göre... 

Blendforce ile sebze ve meyvelerinizi öğütebilir, buzları rahatlıkla kırabilir, sıcak yaz günlerinde evde yapacağınız smoothie ve milkshake’lerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Mutfaklarda teknolojiyi sağlıkla buluşturan Tefal Blendforce şimdi 6 bıçağıyla çok daha güçlü. Çıkarılabilir paslanmaz çelik bıçakları sayesinde sert sebze saplarından meyve çekirdeklerine kadar her besini öğütüyor, en zorlu çorbaları, zahmetli bebek mamalarını, smoothie ve milkshake’leri rahatça hazırlıyor.

Termal şoka dayanıklı yapısı sayesinde buzları rahatlıkla kırabilen Blendforce ile kokteyl hazırlamak da keyfe dönüşüyor. Hem sıcak hem de soğuk gıdalarda üstün performans sağlayan Blendforce, şık görünümüyle de mutfaklara estetik katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe