Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Caffé Nero’dan eşsiz serin lezzetler

Sonbahar kapınızı çalarken Caffé Nero’nun eşsiz kahvesini buzla buluşturan lezzetlerini keyifle yudumlamak için hala vaktiniz var. Iced Amer...

Sonbahar kapınızı çalarken Caffé Nero’nun eşsiz kahvesini buzla buluşturan lezzetlerini keyifle yudumlamak için hala vaktiniz var. Iced Americano, Iced Latte ya da Frappé Latte; sadece seçiminizi yapın ve serin lezzetlerin tadını çıkarın.

Milano'da değilseniz en iyi kahveci unvanına sahip Caffè Nero, birbirinden lezzetli soğuk kahvelerini yudumlamaya çağırıyor. Kahvenin eşsiz tadıyla serinlemek isteyenler için Caffé Nero’da Iced Americano ve Iced Latte’nin yanı sıra bir Caffé Nero klasiği olan Frappé Latte sunuluyor.

Caffé Nero’nun klasik İtalyan tarzında benzersiz double shot espresso’su ve buzla hazırlanan Iced Americano, sert içimli kahve sevenlerin vazgeçilmezi oluyor. Caffé Nero, “Sütsüz olmaz” diyenlere ise double shot espresso, süt ve buzla hazırlanan Iced Latte’yi öneriyor.

Frappé Latte, double shot espresso’yu süt ve parçalanmış buzla buluşturuyor. İstenildiği takdirde Frappé Latte’nin lezzeti badem, vanilya ve daha birçok değişik aromayla çeşitlendirilebiliyor. Caffé Nero’da bütün kahveler organik, laktozsuz, yağsız ve soya gibi tercih ettiğiniz süt çeşidiyle hazırlanabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe