Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hecha İle Mutfaktan Sofraya Sağlıklı Lezzet Yolculuğu

Çağın gereklerine uygun tasarımlarıyla hayata, mutfaklara ve sofralara ayrıcalık katan Hecha, Yağız İzgül ve Dilara Koçak ile "Mutfakta...

Çağın gereklerine uygun tasarımlarıyla hayata, mutfaklara ve sofralara ayrıcalık katan Hecha, Yağız İzgül ve Dilara Koçak ile "Mutfaktan Sofraya Sağlıklı Lezzet Yolculuğu"na çıktı

Gerçek bir lezzet tutkunu Ünlü Şef Yağız İzgül'ün, birinci sınıf restoranlarda tadına varılabilen tüm lezzetleri her mutfağa taşıma hedefiyle yarattığı Hecha, düzenlediği workshop ile lezzet tutkunlarıyla buluştu.

Markanın yaratıcısı Yağız İzgül ile ünlü diyetisyen Dilara Koçak'ın birlikte gerçekleştirdiği "Mutfaktan Sofraya Sağlıklı Lezzet Yolculuğu" etkinliğinde sağlıklı beslenmenin ve lezzetli yemek pişirmenin püf noktaları anlatıldı. Keyifli bir sohbet eşliğinde eğlenceli mutfak tecrübesinin yaşandığı workshop, Kanyon Makro Center'da yapıldı.

Seçkin yemek kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam bulan Hecha; en lezzetli pişirme gereçlerini üretmeye devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe