Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kekinizi nasıl alırsınız?

Tohumundan sofraya kadar tüm ürünlerini Türk çiftçisinin emeğini değerlendirerek üreten Torku, kek severlere de lezzetli atıştırmalıklar sun...

Tohumundan sofraya kadar tüm ürünlerini Türk çiftçisinin emeğini değerlendirerek üreten Torku, kek severlere de lezzetli atıştırmalıklar sunuyor. Torku kek ailesinde meyveli ve kakaolu-fındıklı keklerin yanında tam buğdaylı Torku Tam, çikolata kaplamalı Favorimo Çoko ve dolgulu mozaik Enjoy Kek çeşitleri yer alıyor.

Glikoz şurubu içermeyen ürünleriyle tüketicilerin tercihi olan Torku markası, kek konusunda da iddiasını koruyor. Birçok lezzet alternatifi sunan Torku kek ailesinde çocuk, genç, yetişkin herkesin damak tadına uyan bir alternatif buluyor.

Türkiye’nin ilk tam buğday unundan yapılan ve glikoz şurubu içermeyen Torku Tam Kek, limonlu ve damla çikolatalı 2 yeni çeşidiyle ev yapımı keklerin en beğenilen doğal tatlarını tüketicilerine sunuyor. Bol çikolatalı kek sevenlere özellikle de gençlere ve çocuklara hitap eden çikolata kaplamalı dolgulu kek Favorimo Çoko ise muzlu, ahududulu ve çikolatalı sos çeşitleriyle raflarda yer alıyor.


Mozaik kek severler için yeni bir lezzet olan dolgulu mozaik kek Enjoy, portakal ve çikolata soslu çeşitleriyle damaklara sesleniyor. Mevcut keklere göre daha yüksek gramajda sunulan Enjoy kekler açlığını bastırmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Torku kek ailesi, çay saatleri, tatlı krizleri ve ara öğünler için hem doyurucu hem de lezzetli alternatifleriyle kek kategorisinde iddiasını ortaya koyuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe