Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güne Fedarallerin kahvaltısı ile başla

Türkiye’ye kahve alanında yeni bir soluk getiren, dünyaca ünlü barista eğitmeni ve kahve kavurucu Sam Çeviköz ile Levent Koçarslan, yeni nes...

Türkiye’ye kahve alanında yeni bir soluk getiren, dünyaca ünlü barista eğitmeni ve kahve kavurucu Sam Çeviköz ile Levent Koçarslan, yeni nesil kahveciliğin fark yaratan adresi “Federal Coffee Company – Australian Coffee Roasters” ile güne keyifli bir başlangıç yapmaya davet ediyor!

Yeni nesil kahveciliğin vazgeçilmez adresi Federal Coffee Company, iştah kabartan kahve kokuları eşliğinde, güne sağlıklı ve keyifli bir şekilde başlayacağınız lezzetleri fark yaratan sunumları ile servis ediyor.

Yenilikçi tatları ve doğal aromalarıyla kahve severlerin buluşma noktası olan Federal Coffe Company – Australian Coffee Roasters, kahvenin yanı sıra güne tat katan kahvaltı lezzetleriyle de büyük ilgi görüyor!

Gözlerinizi açtınız, dışarı çıkmak için hazırlandınız… Belki işe yetişeceksiniz, belki de tüm gün sizin... Ama her başlangıcın vazgeçilmezi olan güzel bir kahvaltı için Avusturalya Usulü Kahvaltıdan Çırpılmış Yumurta ve Omlet çeşitlerine, sağlığına önem verenlerin vazgeçilmezi ev yapımı Granoladan, Krep ve taze Kruvasan çeşitlerine uzanan Federal Coffee Company’nin davetkar kahvaltı menüsüne göz atmanızda fayda var.

Dünya mutfağından Türk tatlarına uzanan, bildiğiniz kahvaltı lezzetlerinin Federal Coffee Company yorumlarıyla tadını çıkarırken, her sabah yepyeni ve farklı bir seçenek deneyebileceğiniz bu zengin menü ile de güne enfes bir başlangıç yapmanın keyfini yaşayacaksınız.

Avustralya usulü nitelikli kavurma yöntemleriyle hazırlanan, çekirdeklerin doğal tatlarını ve aromasını koruyan Federal Coffee Company kahveleri de hem ruhunuzu, hem de bedeninizi harekete geçirmek için sizi bekliyor!

Federal Coffee Company’de artık her sabah, kahvaltıdan ve kahveden aldığınız keyfe yeni bir soluk kazandıracak, kahvenin ve güne güzel başlamanın tarifini Federaller’den soracaksınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe