Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hafta Sonlarının Vazgeçilmez Keyfi Kahvaltı

Brasserie konseptine yeni bir yaklaşım getiren Monochrome, hafta sonlarının en büyük keyfi olan kahvaltılar için de iddialı seçenekler sunuy...

Brasserie konseptine yeni bir yaklaşım getiren Monochrome, hafta sonlarının en büyük keyfi olan kahvaltılar için de iddialı seçenekler sunuyor. Monochrome, Cumartesi ve Pazar günlerini keyifli bir atmosferde geçirmek isteyen misafirlerini zengin kahvaltı menüsü ile karşılıyor.

Monochrome’da, kahvaltıların olmazsa olmazı yumurta, sade veya keçi peynirli omlet, kızartılmış yumurta, Egss Benedict, çırpılmış yumurta ve menemen gibi farklı alternatiflerle misafirlere sunuluyor. Monochrome kahvaltı tabağı ise, yerel üreticiden mevsiminde alınan, doğal ürünlerle hazırlanıyor. Kahvaltı tabağında yumurta, ızgara sucuk, füme somon, avokado, konfi domatesli humus, meyve dilimleri, ev yapımı reçel, bal ve kaymaktan oluşan kahvaltı, ekşi maya ekmeği ile birlikte servis ediliyor.

Hem göze, hem de damağa hitap eden kahvaltıları sevenler, French toast, granola gibi tatları da kahvaltı tercihlerine ekleyebiliyor veya ağır ateşte pişmiş domates, fesleğen ile fırınlanmış mantar, dana bacon, peynir, zeytin tabağı ve fıstık ezmesi gibi ek lezzetlerle kahvaltılarını zenginleştirebiliyor. Monochrome’un kendi hazırladığı, iddialı pastane ürünlerinden sade ve çikolatalı kruvasan, üzümlü çörek ve muffin ise kahvaltıda ağızları tatlandırıyor.


Kahvaltılara eşlik eden içecekler ise Monochrome’un menüsünde geniş yer buluyor. Sade ya da karışık tercih edilebilen taze meyve suları, demleme çay ve meyve çayları, klasik veya Monochrome’un kendi kavurduğu taze çekirdeklerden hazırlanan iddialı üçüncü dalga kahve çeşitleri de kahvaltı sofralarında yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok