Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hafızalarda iz bırakan konsept

İstanbul’un yeme – içme alışkanlıkları ve eğlencenin anlamı Nişantaşı’nda yeni açılan “Wanda” ile değişiyor! Chef Gabriele Sponza’nın lezzet...

İstanbul’un yeme – içme alışkanlıkları ve eğlencenin anlamı Nişantaşı’nda yeni açılan “Wanda” ile değişiyor! Chef Gabriele Sponza’nın lezzetleri ve şehri kendine hayran bırakan eğlenceli ruhuyla “Wanda”yı tanıdıktan sonra kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz!

Hikayesi köklü ve soylu bir İskoç kızına dayanan, güçlü, özenli, zarif duruşuyla dikkat çeken Wanda, Nişantaşı Atiye Sokak’ta oldukça etkileyici, bir o kadar da özgün bir adres olarak dikkatleri çekiyor!

Eğlencenin ve Lezzetin Mimarlarından…
İşletmesinde eğlence dünyasının vazgeçilmez ismi Erhan Seven’in, markanın yaratımında Sofia Didem Sözen’in, mutfağında da ünlü şef Gabriele Sponza’nın imzasını taşıyan Wanda hafızalarda iz bırakan konseptiyle öne çıkıyor. Wanda markasının yaratıcısı Sofia Didem Sözen’in kurgusuyla hazırlanan menüler alışılmışın dışında yaklaşımları ve numaralandırılmış seçim pratikliği ile fark yaratıyor. “giriş” ve “konu” olarak hazırlanan öğle menüsünde daha enerjik ve hafif lezzetler yer alıyor. Saat 18.30 itibariyle kendini gösteren akşam menüsü ise “Giriş”, “gelişme” ve “sonuç” bölümleriyle oldukça seçkin tatlar sunuyor. Wanda’nın şefi Gabriele Sponza’nın, taze ve mevsime özel malzemeler, özgün ön marinasyon ve pişirme teknikleri ile hazırladığı Wanda’nın her bir lezzeti hayranlık uyandırıyor. Menülerin dışında kendini tamamen şefe teslim etmek isteyenleri de beklenmedik lezzetler sunan “Chef’in Masası” bekliyor.

Wanda Lezzetlerinde Sınır Yok!
Çorba ve salata çeşitleri ile başlayan öğle lezzetleri arasında bu saatler için ideal seçenekler yer alıyor. Domates Köpüğü ve Taze Sebze Cipsleri eşliğinde Kaburger, Hardal Otu ve Fesleğenli Balık Ekmek öğle saatlerinin dikkat çekenlerden… 12.00’de başlayan öğle menüsü 18.30’dan sonra yerini, özel şarap eşleştirmeleri ile hazırlanan akşam menüsüne bırakıyor. Wanda’nın şefi Gabriele Sponza’nın, maharetli elleri ile uzun zamandır sır gibi sakladığı reçetelerini paylaştığı akşam menüsünde yer alan lezzetler gastronomi dünyasında fark yaratıyor. Tam 3,5 saatte kırmızı şarapla pişirilen, fesleğenli tereyağ ile sotelenmiş karışık sebzeler ve pancar turşusu eşliğinde Ahtapot, şarapta tam 10 saat pişirilen, el açması pappardelle eşliğinde Kuzu Sırtı, konyak ve köy ekmeği eşliğinde Levanten Karides Wanda’nın akşam menüsünde mutlaka denemeniz gereken lezzetlerden…

Wanda için Önemli Olan Rahat Şıklık…
Wanda’nın marka yaratıcısı Sofia Didem Sözen, tüm konsepti gelen misafirlerin kendilerini maksimumda iyi, huzurlu ve keyifli hissetmeleri için özenle hazırlamış. Bu titiz ve özel çalışmaya eşlik eden isimler arasında mimar Alphan Kutval ve uygulamayı üstlenen 304 yer alıyor. Önceliği rahat şıklık olan Wanda’nın en büyük farkı, her noktasında yansıttığı aurası ve yüksek enerjisi… Oslo renklerinin hakim olduğu dekorasyonda her şey maksimum konfor sağlayacak şekilde düzenlenmiş. Bu konfora dore yansımalar, pirinç aksesuarlar gibi ayrıcalıklı ve şık detaylar eşlik ediyor. Dışarıda keyifle zaman geçireceğiniz masaları geride bırakarak balkon kapıdan içeri girdiğinizde sizi orta bar ve restoran karşılıyor. Merdivenlerden yukarı çıktığınızda keyifli grup yemekleri için hazırlanmış uzun masalar şıklıkları ile dikkat çekiyor. Rezervasyonla düzenlenen “Chef’in Masası”ı deneyimi için bir masa da üst katta konumlandırılmış; diğeri ise sizi aşağıda bekliyor. Tekrar alt kata indiğinizde ve arkaya doğru ilerlediğinizde, tüm albenisi ile Wanda kendini gösteriyor. Bakışları ile adeta insanı büyüleyen Wanda sol duvardan sizi izlerken, birbirinden özel kokteyllere imza atan büyük bar da tüm heybetiyle geceye renk katmak için bekliyor.


Nişantaşı’nın ritmi ve ruhu “Wanda” ile değişiyor!

Sizin Seçimlerinizle Hayat Bulan, Size Özel Yepyeni Kokteyller…
Wanda’nın içki yaklaşımı kişiye özel… Sizin talepleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hazırlanan kokteyllerle hem ekip benzersiz reçeteler yaratıyor, hem de başka hiçbir yerde keşfedemeyeceğiniz tatlarla tanışıyorsunuz. Wanda ekibinin hünerli ellerinden çıkma Rimsky ve Bella Basil, mekanın spesiyallerinden… Cuma ve Cumartesi akşamları barda içkinizi yudumlarken 22.00 itibari ile ışıkların yavaş yavaş azaldığını fark edecek, müziğin ritminin de aynı ölçüde hızlandığını duyacaksınız; işte Wanda’nın daha ilk açıldığı günden beri İstanbul’da konuşulan eğlencesi başlıyor! Wanda’cılar bu saatlere “Warm Up & Before Aurora” diyor; yani daha da büyük eğlence için geri sayımın başladığı en tatlı anlar… Müzik koordinatörlüğünü Burçak Çakıroğlu’nun üstlendiği Wanda, birbirinden ünlü yerli ve yabancı DJ’leri ağırlayarak kulakların pasını atan performanslara ev sahipliği yapıyor.

Nişantaşı Atiye Sokak’ta kapılarını açan, daha ilk görüşte tüm cazibesiyle etki bırakan Wanda’da, yemeklerin efendisi ünlü şef Gabriele Sponza ile unutulmaz deneyimler yaşayacak, ritmi yüksek, keyifli müziklerle doyasıya eğlencenin tadını çıkaracak, duvardan sizi izleyen ve zamanla vazgeçilmez arkadaşınız olacak olan Wanda’nın bakışları eşliğinde büyülenecek, bu sihrin hiç bitmemesini isteyeceksiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok