Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İstanbul boğazına yakışır hafif ve lezzetli yemekler..

Dünya mutfağının en güzel lezzetlerinin sergilendiği, her damak tadına hitap eden seçeneklerin bulunduğu Goya Lounge’ta siz de tüm günün str...

Dünya mutfağının en güzel lezzetlerinin sergilendiği, her damak tadına hitap eden seçeneklerin bulunduğu Goya Lounge’ta siz de tüm günün stresinden sıyrılıp, akşamlarınızı keyfe dönüştürebilirsiniz.

Özgün sunumlarıyla Goya Lounge, en taze yeşilliklerin kullanıldığı fresh salata menüsüyle de farklı ve lezzetli alternatif arayanlara sağlıklı seçenekler sunuyor

Goya’nın lezzetiyle ünlü, közlenmiş biber, renkli domates, semizotu ve elma vinegret ile hazırladığı Ahtapot salata menünün favorisini oluştururken, özel Feta peyniri ile hazırlanan greek salatası da menünün dikkat çeken lezzeti arasında yer alıyor. Klasikleşmiş tavuklu salataya kattığı yorumlarla oluşturduğu lezzetli tavuklu salata, cajun biftek salata ve enginar salataları da Goya’nın menüsündeki sağlıklı ve hafif lezzetlerden sadece birkaçı!

En lezzetli salataları, keyifli ortamı ve tarzının vazgeçilmezi müzikleri ile Goya Lounge, boğazın en güzel noktasında sizleri keyifli akşam yemeklerine davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe