Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetli ve Yumuşak Etin Formülü

Kırmızı ve beyaz et için özel olarak hazırlanan “BoraBey Marine Ve Lezzetlendirme Sosu” lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.  Yalnızca...

Kırmızı ve beyaz et için özel olarak hazırlanan “BoraBey Marine Ve Lezzetlendirme Sosu” lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. 

Yalnızca 45 dakikada pratik ve hızlı marinasyon sağlayan “Türkiye’nin ilk katkısız marine sosu”, eti istenilen seviyede yumuşatırken aynı zamanda Türk damak tadına uygun biçimde lezzetlendiriyor. Türkiye'nin ilk marine sosu et yemeklerinizin vazgeçilmezi olacak.

Tadı hafızalardan silinmeyecek lezzetli kırmızı ve beyaz et hazırlamak artık çok kolay! BoraBey markası etin kas yapısını rahatlatmayı sağlayan, tamamen Türk damak tadına uygun “Marine Ve Lezzetlendirme Sosu”nu geliştirdi. Tavuk ve et olmak üzere iki farklı lezzetten oluşan marine ve lezzetlendirme sosları evde hazırlanan, neredeyse tam bir gün bekletilmesi gereken sosların aksine 45 dakikada pratik, lezzetli ve etkili bir marinasyon sağlıyor.

Eti yumuşatmak artık BoraBey’in işi! 
Söz konusu et olunca halk dilinde terbiye olarak da adlandırılan “marine” sosu hazırlamak için lezzetseverlerin geliştirdiği birbirinden farklı yöntemler bulunuyor. “BoraBey Marine Ve Lezzetlendirme Sosu” ile her seferinde aynı tadın tutturulamadığı evde yapılan marine soslarıyla lezzeti şansa bırakmak tarih oluyor. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, baharatlarla zenginleştirilen marine ve lezzetlendirme soslarıyla mutfağınızın şefi siz olun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe