Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Makarna ile sebzelerin dansı

Türkiye’nin dünya markası Oba Makarna, en lezzetli makarnaları tüketicilerle buluştururken ambalajlarının üzerinde yer verdiği tariflerde ye...

Türkiye’nin dünya markası Oba Makarna, en lezzetli makarnaları tüketicilerle buluştururken ambalajlarının üzerinde yer verdiği tariflerde yer alan soslarıyla damaklarınızda eşsiz tatlar bırakıyor.


Oba Makarna, yeni ambalajlarında aynı soslarla makarna yapmaktan sıkılanlar için farklı lezzet tarifleri veriyor. Restoran menülerinde gördüğümüz birbirinden lezzetli makarnaları Oba’nın tariflerinde yer alan soslar ile evde yapmak artık çok kolay.

Oba Makarna’nın tarifini verdiği keyifli lezzetler arasında; patlıcanlı domatesli makarna, kabaklı tulum peynirli makarna, cevizli tulum peynirli erişte, yoğurtlu kıymalı midye makarna, çeri domatesli pastırmalı makarna, ton balıklı mısırlı makarna, sucuklu mısırlı makarna, mantarlı kaşarlı makarna, kuru domatesli, tulum peynirli ve zeytinli makarna ile kremalı tavuklu makarna yer alıyor.

Oba Makarna, tarifleriyle hem besleyici hem lezzetli hem de görsel olarak miniklere hitap ediyor. Hazırladığı tariflerde protein miktarını göz önüne alırken sebze sevmeyen çocukları da düşünen Oba makarna çocuklara sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırıyor. Çocukların afiyetle yemesi için hazırlanan tarifler arasında ise sebzeli ve makarnalı tavuk çorbası, renkli biberli makarna, peynir soslu ve brokolili makarna, kabaklı ve kıymalı makarna pastası, yoğurtlu ve köfteli makarna ile balık kroketli makarna bulunuyor.

Dünya ülkelerinde de sevilerek yenilen Oba Makarna; sağlıklı ve besin değeri yüksek ürün çeşitleri ile evlerin değişilmez konuğu olmaya devam ediyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe