Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Peynir saklamanın en kolay yolu

Paşabahçe’nin iddialı, hijyenik ve kullanışlı saklama kabı serisi StoreMax, yeni ürünlerle genişlemeye devam ediyor. StoreMax’in yeni kabı i...

Paşabahçe’nin iddialı, hijyenik ve kullanışlı saklama kabı serisi StoreMax, yeni ürünlerle genişlemeye devam ediyor. StoreMax’in yeni kabı ile artık peynirler daha uzun süre rahatça saklanabiliyor.

Paşabahçe’nin marifetli saklama kabı serisi StoreMax’e yepyeni bir peynir kabı eklendi.

StoreMax Peynir Kabı’nın hava sızdırmaz ve sağlığa zararı olmayan bombeli kapağı özel tasarımından dolayı saklama için büyük kolaylık sunuyor. Kabın içine standart 600 gramlık peynir kalıpları tam olarak sığabiliyor. Alçak taban peynirin rahatça kesilmesini ve masada aynı kapta sunulmasını sağlıyor. Ayrıca temperli camı kırılmaya karşı dayanıklı olan ürün, kapaksız olarak mikrodalga fırında da kullanılabiliyor.

StoreMax saklama kapları hazırlama, ısıtma, sunma, saklama gibi yemekle ilgili A’dan Z’ye her türlü ihtiyaç için kullanılabiliyor. StoreMax ile maksimum seçenek, yer tasarrufu, sağlık, fonksiyon, hijyen, dayanıklılık, koruma, teknoloji, kullanım sağlanıyor. Yuvarlak ve kare olmak üzere iki farklı tasarımda, iç içe geçebilen farklı boyutlardaki bu kilitli kapaklı saklama kapları; kapaklarının “1 milyon klik” özelliği sayesinde, 3 nesil boyunca ilk günkü sağlamlığıyla kullanılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe